Masterclass Kleur in je interieur

Masterclass Kleur in je interieur

Je had er al een tijd over nagedacht.
Tips en inspiratie gezocht en uitgepluisd.
Je was eruit en ging het doen!


Op naar de bouwmarkt, blik verf gekocht en op zaterdagmiddag stond je dat ene muurtje een kleur te geven.

Oh jee…..wat heb ik gedaan?!?! 🙈
Het pakt zo anders uit dan je had gehoopt.
Op het plaatje zag het er zo mooi uit.

Herken je dat ?

Of ben je juist degene die kleur mooi en sfeervol vind bij een ander, maar het zelf niet goed durft en voor veilig en standaard gaat?

🎨 🎨 🎨 🎨 🎨

Kleur in je interieur.
Steeds meer mensen verlangen naar meer sfeer in hun thuis en kleur heeft daar de grootste bijdrage in.
Door de hoeveelheid aan verschillende kleuren en tinten geeft het gebruik van kleur ook twijfels en keuzestress.

Wat is mooi, wat is tijdloos, welke wand,…?

Kleur is mooi, kleur is sfeervol, kleur zorgt voor een goed gevoel.
Volgende week maandag, 10 mei, geef ik om 10.00 uur een gratis masterclass over kleur in je interieur.

Dit is voor iedereen die klaar is met veilige en standaard kleuren in je interieur.
Voor iedereen die graag rust, eenheid en een (beetje) kleur in huis wil.
Ik geef je tips en vertel het hoe en waarom.
Uiteraard is er ruimte voor jouw vragen.

Ben je erbij?

 

Interieurkleuren plannen

Interieurkleuren plannen

Plannen, plannen, plannen. Het is voor zoveel dingen die je doet belangrijk. Zeker voor het creëren van JOUW gevoel van THUIS.

Zonder plan geen richting. Je kan op je navigatiesysteem in je auto ook niet zetten: doe maar iets. Dan kom je namelijk nergens.

Als je nog nooit een appeltaart hebt gebakken, dan is het ook verstandig om te weten welke ingrediënten je nodig hebt, anders kan het wel eens een zooitje worden en kom je niet tot het resultaat van die appeltaart.

Zo moet je het ook zien met je interieur. Doe je maar iets, dan wordt het algauw het allegaartje wat je nu juist niet meer wilt.

Ga planmatig te werk, dan weet je wat je resultaat is en kan je daar stap voor stap naartoe werken.
Dit scheelt je zo ontzettend veel tijd, energie, geld en gezeur. Want zeg nou zelf, het wordt er niet leuker op als blijkt dat je een miskoop hebt gedaan of dat je die muur wéér moet verven.

Om een kleur te kiezen en te gaan gebruiken gaat er eerst het een en ander aan vooraf. Het werkt namelijk niet om ter plaatse waar je in de winkel staat de kleur te bepalen.
Het licht is er heel anders dan bij jou thuis. De omgeving is anders, waardoor kleur heel anders overkomt en je hebt er niet de elementen bij de hand waar je het straks mee gaat combineren.

Kortom, ga niet bij het grote rek in de plaatselijke bouwmarkt je kleur uitzoeken en deze gelijk laten mengen. Je komt altijd bedrogen uit en dat is zonde. Ik ga er toch vanuit dat ook jij het liefst alles in 1x gelijk goed wilt doen.

Zoals je alles bij het creëren van je THUIS gaat doen, ga je ook je kleuren plannen. Welke kleur(en) ga je gebruiken en waar? Komt de kleur op de muur of op je stoffen bank, dat maakt al een verschil qua structuur en materiaal. Komt de kleur bij veel daglicht of in een donkere hoek?

Dit zijn allemaal dingen die ik je ga leren in mijn nieuwste online programma Kleur in je interieur. Naast dit leer ik je waarom kleur zo belangrijk is in je interieur, hoe je kleur kan toepassen, hoe je meer samenhang en eenheid creëert in je thuis en leer ik je om te kiezen tussen al die kleuren.

De deuren gaan in mei open. Meld je vast aan via https://thuis-academie.nl/kleur-in-je-interieur/ zodat jij als eerste op de hoogte bent en met een mooie vroegboekkorting binnenkort mee kan doen met dit gave programma.

MENSEN VAN VELDHOVEN LIVE

MENSEN VAN VELDHOVEN LIVE

Wauw, ik wil je iets heel gaafs vertellen… Ik ben uitgenodigd door Theater De Schalm in Veldhoven om 12 mei aanstaande te vertellen over mijn passie; kleur in je interieur.🎨

Over mijn passie vertellen, dat is superleuk en dat doe ik ook heel graag. Toch zit er een uitdaging voor mij in. Deze presentatievorm wordt namelijk gedaan door middel van een Pecha Kucha. Dit is Japans voor ‘geroezemoes’. Het is een wereldwijd fenomeen waarbij ik, maar ook andere sprekers hun verhaal vertellen door middel van 20 foto’s die na iedere 20 seconden weer weggaan.Dit betekent dat ik slechts 6 minuut 40 heb om mijn verhaal te vertellen!

Haha, ik kan de hele avond wel spreken over dit onderwerp en dan heb ik nog niet alles verteld en laten zien. 😆 Ik heb er enorm veel zin en, ook al is het ook best spannend.

De opzet is dat het een enorm gevarieerde inspirerende avond is waarbij je van diverse en zeer uiteenlopende mensen vertellen en jou meenemen in hun verhaal. Wil je hierbij zijn? Bij deze nodig ik je graag uit. Meld je hier gratis aan. Het lijkt me leuk je na afloop te zien en te spreken.

De eerste sprekers die bekend zijn:

Linda van Wetten- Bos
Geniet na verdriet is een uitspraak die past bij Linda van Wetten-Bos. Zij verloor op haar 27e bijna volledig haar zicht. Haar leven stond op zijn kop, maar toch heeft ze de kracht gevonden om binnen haar mogelijkheden te genieten.

Fred Knoops
Fred is gepensioneerd gezagvoerder van de Nederlandse koopvaardij. Hij gaat het hebben over zijn leven aan boord van zeeschepen.

Florence Kuyper
Noorpool, Zuidpool, ijsberen, pinguïns, ijs, de uiteinden van onze aarde. Voor velen zijn dit items voor een ‘bucket list’, voor Florence is het waar zij werkt. Ze ruilde haar kantoor in voor een schip en de laatste 10 jaar organiseert ze voor haar gasten, als Expeditie Leider, avonturen in de ruige koude Poolgebieden.

Melanie van der Steen
Melanie is een enthousiaste dame die al 27 jaar met heel veel passie en plezier mensen helpt die rust, eenheid, persoonlijkheid en optimaal gebruik in hun THUIS willen waar praktisch en sfeervol hand in hand gaan. Ze zorgt ervoor dat ze vol vertrouwen de juiste keuzes maken, zodat ze daarna kunnen genieten van HUN gevoel van THUIS.

 

 

 

Woonwensen

Woonwensen

Terwijl de lente al even bezig is en haar weg nog zoekt tussen sneeuw en zon is het tijd om met frisse blik naar je interieur te kijken.

Hoe voelt het? Voel je je prettig in je thuis? Mis je iets? Wat kan er anders/beter/fijner? Wat staat er al een tijdje op je verlanglijst en zou je graag eens willen veranderen? Waar loop je (letterlijk) tegenaan? Doordat we vaak onze eigen zogenoemde oogkleppen op hebben die steeds een beetje verder sluiten, is het goed om op een andere manier naar je interieur te kijken.

TIP: Maak foto’s van je ruimte. Zo kijk je op een andere manier naar je interieur en zie je dingen die je niet dagelijks meer opmerkt. Schrijf in steekwoorden op wat je ziet en hoe het voelt.

Is er iets stuk, doorgezakt of versleten? Ben je toe aan wat kleur in huis? Staan je meubels op een plaats waar ze het best en fijnst staan? Zoals bijvoorbeeld die fauteuil waar je je eerste kop koffie van de dag drinkt vlakbij het raam waar je de eerste zonnestralen mee pakt. Staat je kamer te vol? Is het een eenheid of meer rommelig? Past dit interieur bij jou? Is dit als je binnenkomt ook echt thuiskomen?

Of je wensen groot of klein zijn om te gaan realiseren, zorg er altijd voor dat je overzicht hebt en/of creëert. Dat je geen ratjetoe maakt, maar een samenhang. Dat je niet alleen kijkt naar dat wat je wilt veranderen, maar of dat combineert en past in het geheel. Alle onderdelen van je interieur vormen samen jouw thuis. Van vloer en vloerkleed tot plafond en plafondlamp. Van kleur op de muur tot de meubels en accessoires. Niet zoals in een showroom, maar persoonlijk en eigen, passend bij jou.

Naast het noteren van jouw woonwensen, ga je deze ook visueel maken, door middel van een moodboard (ook wel sfeerbord genoemd). Dit is het begin van jouw metamorfose. Meld je vast aan voor mijn online programma, de deuren van dit vernieuwde programma gaan binnenkort open.

Aan de hand van je moodboard en je opgeschreven woonwensen heb je richting gegeven aan dat wat je dit voorjaar wil en kan veranderen. De stip op de horizon is gezet. Dit wordt een heerlijk voorjaar!

De volgende stappen leg ik je graag uit in een volgend bericht. Kan je niet zolang wachten? Stuur me een bericht naar info@mstyle-interieur.nl en ik neem contact met je op.

 

 

DE 5 TIPS VOOR VERBINDING VAN BINNEN MET BUITEN

DE 5 TIPS VOOR VERBINDING VAN BINNEN MET BUITEN

Een uitbouw, een serre, een (overkapte) veranda…allemaal heerlijk om in deze tijd van het jaar al te kunnen genieten van de zon en haar warmte.
Een verlenging van je woonkamer, maar wel graag zo dat het eruit ziet dat het erbij hoort.
De overgang is vaak groot. Het ziet er ook uit dat het stuk extra thuis eraan gezet is.
Dat is jammer en hoeft ook niet.
TIPS
1. Maak verbinding. Dat kan door de vloer door te laten lopen of door kleuren door te trekken.
2. Ga voor hout. Vervang het plastic tuinspul voor hout. Geeft een natuurlijke en warme uitstraling.
3. Zorg voor comfort. Ook al is het niet je hoofdliving, maak het ook hier aantrekkelijk om lekker te kunnen zitten, genieten en samen (of juiste even alleen) te zijn.
4. Accessoires. Zowel binnen als buiten hoeft het niet overdadig aangekleed te worden met accessoires. Met mooie materialen, met passende kleuren en eventueel een eyecatcher maak je het tot een sfeervolle ruimte.
5. Durf. Heb je buiten een bakstenen muur die je niet mooi vind? Laat hem stucen. Het geeft zoveel meer rust, en eenheid.
Heb jij een verlenging van jouw thuis of wil je er graag een die op elkaar aansluit? Leuk als je het met me deelt via info@mstyle-interieur.nl
Tijdloos thuis

Tijdloos thuis

Het begon op een avond.
Vier weken achter elkaar.
Ze deed mee en het was gezellig.
Na de laatste les kwam ze naar me toe.
Ik vond het heel leuk, maar er komt voor ons toch wel heel erg veel bij kijken, wil je ons komen helpen?
Die eenheid creeeren voor een hele benedenverdieping gaat mezelf heel veel tijd kosten, ik weet ook nog niet goed wat ik wil en misschien vergeet ik iets, dat zou wel heel zonde zijn.
Door die vier avonden hadden we elkaar goed genoeg leren kennen om te weten dat wij op een lijn zitten en elkaar begrijpen.
Ook met haar man klikte het direct en dat is fijn, want dan is de basis, het vertrouwen en het loslaten makkelijker, zodat ik mijn beste interieurontwerp voor ze kan maken.
Enthouisiast kwam ik bij ze thuis, hadden een lang gesprek, zodat ik weet wat ik wel en niet kan doen en enthouisiast liet ik ze achter.
Gisteren was het zover, ik ging mijn interieurplan presenteren.
Ze vonden het best spannend en hadden er ook veel zin in.
Ik bladerde door de presentatiemap heen voor een eerste sneakpeak en keek naar ze.
De mondhoeken stonden omhoog en ik begon mijn presentatie.
Stap voor stap, ruimte voor ruimte heb ik alles met ze besproken.
Van plafond tot vloer en alles wat ertussen zit.
De meubels, de kleuren, verlichting, de keuken, de indeling, raamdecoratie, accessoires, deuren, materialen, alles.
Dat is best veel voor een hele benedenverdieping en zeker als je om je heen kijkt naar wat je al jaren zo hebt en je ziet hoe anders het gaat worden.
Ze werden enthousiaster, keken nogmaals om zich heen en hadden al zin om te gaan beginnen met de uitvoering.
Ook al word het heel anders, het voelde gelijk goed.
Aan de kleuren hoefden ze niet te wennen, de meubelopstelling zag er goed uit, een heel andere keuken die straks mooi past in het geheel, ze vonden het echt heel mooi.
De spanning was helemaal weg, het vertrouwen werd vergroot en de zin om het te gaan realiseren stond vooraan.
Stap voor stap gaan zij nu aan de slag, op naar steeds meer hun persoonlijke gevoel van thuis.
Stap voor stap volgen ze mijn plan, want alles staat erin.
Van wat waar te koop is, in welk materiaal, waar alles precies komt en uiteraard staan alle kleurnummers erbij.
Het geeft ze zoveel rust, want alles bij de hand en wetende dat ze altijd bij me terecht kunnen bij vragen.
Wil je ook op deze manier aan de slag met jouw thuis?
Wil je ook niet meer piekeren over hoe jouw thuis moet gaan worden?
Wil je ontzorgt worden, er geen stress (meer) van krijgen en dat al het voorwerk qua ontwerp helemaal voor je geregeld wordt?
Maak dan een afspraak met me, dan kan jij over een paar weken ook jouw gevoel van thuis gaan realiseren.
Licht – Raamdecoratie

Licht – Raamdecoratie

Het lijkt wel lente! De zon schijnt, het wordt warmer. Buiten lunchen is alweer een paar keer gelukt, heerlijk!

De zon die naar binnen schijnt is fijn en geeft je thuis letterlijk een zonniger gevoel. Toch is de zon niet altijd en overal fijn voor in huis. De zon geeft ons een kleurtje als we lange tijd in de zon zitten, maar zorgt er binnen voor dat materialen ook kunnen verkleuren. Het wordt er alleen niet mooier op.

Raamdecoratie is nu het juiste moment om aandacht te geven. Je overgordijnen dicht trekken als de zon schijnt is ongezellig, somber en donker en deze stoffen zijn geen zonwering.

Kijk goed naar wat je nodig hebt. Is het nodig om je hele raam af te sluiten of maar een gedeelte? Wil je dit product alleen als zonwering gebruiken of doet het ook dienst als afsluiting voor de avond of overdag tegen inkijk?

Of je kiest voor een rolgordijn, een jaloezie, een lamel of bijvoorbeeld een plissé-gordijn of duette, kijk ook goed naar de achterkant van het product. De kant die je buiten voor het raam ziet. Soms worden deze meegekleurd, in dezelfde kleur als aan je kamerkant. Dit kan mooi zijn, maar ook die verkleuren. Handiger is om deze wit te hebben, dan valt de verkleuring het minst op.

Ieder raam is anders en vraagt om een andere soort zonwering. Qua maat, qua kleur en qua stijl en sfeer. Gelukkig bestaat er enorm veel en is er voor iedereen en voor ieder raam een zonwering verkrijgbaar.

Ik heb vele jaren in winkels gestaan en adviseerde en verkocht zonwering. Mijn favoriete product is en blijft de duette. De stoffen zonwering als hierboven met een honinggraat structuur, waar het optrekmechanisme doorheen loopt. Het mooie aan dit product is dat het er in vele kleurenleverbaar is, dat de bak nagenoeg even breed is als het doek en daardoor geen kiertjes geeft aan de zijkanten en dat je het zowel van boven naar beneden als andersom kan optrekken. Zo kan je hier enorm mee spelen.

Altijd zonder inkijk vanaf buiten, maar toch daglicht binnenkrijgen. De zon buiten houden en het doet ook goed dienst als afsluiting voor de avond/nacht. Door de verschillende diktes van de doeken is/zijn er altijd oplossingen voor jouw raam bij.

De zon is heerlijk, maar hoeft niet constant binnen te stralen. Zo kan je langer van jouw mooie meubels genieten, zonder dat ze verkleuren.

Raamdecoratie wordt vaak gezien als sluitpost voor het interieur. Dat is zonde, want het kan het totaalbeeld echt maken of breken. Wil je meer weten over zonwering of raamdecoratie in het algemeen die van jouw huis nog meer jouw thuis maken? Stuur een mail naar: info@mstyle-interieur.nl

Jouw gevoel van thuis

Jouw gevoel van thuis

Jouw gevoel van thuis, dat is het resultaat waar ik altijd voor ga als ik met en voor mensen werk. Ik garandeer dat zelfs bij mijn totaaladviezen.

De vraag die ik nog weleens krijg is: ‘Hoe weet jij nou wat mijn gevoel van thuis is Melanie? Ik weet het zelf niet eens.’

Het eerste antwoord is dat het mijn vak is, dat ik daar jarenlang voor geleerd heb en er lang ervaring in heb. Ik luister. Ik luister en kijk., naar jou, naar je partner. Ik hoor je zelfs als je het niet woord voor woord uitspreekt, ik zie het aan je gezichtsuitdrukking. Daarnaast weet ik het door het sfeerbord dat je maakt. Daar kan ik namelijk heel veel informatie uithalen. En als laatste naar aanleiding van je antwoorden op de vele vragen die ik je stel.

Ik kijk op een andere manier naar jouw huis. Zie al vrij snel dingen die jij  niet meer ziet, doordat het zo gewoon voor je is en het je daardoor niet meer opvalt. Ik kijk op een andere manier, als adviseur, als expert, als interieurontwerper. Ik weet door mijn kennis en ervaring wat bepaalde kleuren samen doen, welke materialen je het beste kan combineren, welke meubelopstelling je thuis het meest ruimtelijk maakt. Hoe je kan mixen en matchen zodat er eenheid ontstaat, daardoor rust en daardoor jouw gevoel van thuis.

Doordat ik hier elke dag mee bezig ben, weet welke stappen ik daarvoor het beste kan doorlopen en door wat er tegenwoordig op de markt te koop is. Ik kan makkelijk keuzes maken, wensen en eisen eenvoudig om zetten, ben heel visueel en weet waar ik op moet letten. Daarbij kan ik hoofdzaken van bijzaken scheiden, heb ik lef om te durven en heb ik meer dan 600 thuizen meegemaakt met en voor bewoners die er jarenlang elke dag van genieten.

Wil jij dit ook? Ik zou het leuk vinden als je contact met me opneemt. Creëer graag met en voor jou jouw gevoel van thuis. info@mstyle-interieur.nl

Wat vindt jij?

Wat vindt jij?

Ze mailde me met het woord HELP. Ze wist het niet meer. Kreeg haar interieur maar niet tot haar thuis. Ik maakte een afspraak met haar en ze vertelde..

Ze had al van alles geprobeerd. Haar familie om raad gevraagd, haar vriendin die haar eigen huis en dat van haar buurvrouw leuk had ingericht kon haar niet helpen,… Ze kijkt met regelmaat een woonprogramma, koopt af en toe een woonmagazine, struint uren op Pinterest en Instagram, maar ziet door de bomen het bos niet meer.

Het is echt niet dat ze geen ideeën heeft, want die heeft ze genoeg. Ze raakt onzeker door de meningen van anderen, omdat ze zelf niet kan kiezen en daarna weet ze het helemaal niet meer.

Ik zie het met regelmaat gebeuren. Een van de grootste uitdagingen is het maken van keuzes. ‘Wat als ik later iets mooiers zie?’ ‘Past dit wel bij elkaar?’ ‘Ik wil wel, maar durf niet zo goed.’ ‘Ik wil het eens anders, maar hoe?’

Door te kiezen, kies je voor jezelf. Voor wie jij bent, waar jij van houdt en waar jij je prettig in voelt. Door te kiezen, kies je voor wat bij jou past. Dit geeft rust en eenheid en samenhang. Door NIET te kiezen namelijk, wordt je huis een ratjetoe, is er geen verbinding en dat geeft een onrustig gevoel.

Tuurlijk is het fijn als anderen het gezellig en prettig in jouw thuis vinden, maar dat kan niet een voorwaarde zijn hoe jij jouw thuis inricht. Zij gaan namelijk na een tijdje weer naar HUN thuis, daar waar zij zich heel fijn voelen. Het gaat in jouw thuis om jou en om de mensen waarmee je woont.

Door aan anderen te vragen wat zij ervan vinden, vraag je eigenlijk naar hun stijl en smaak en de kans is heel klein dat die helemaal overeen komt met die van jou. Hun smaak is niet de jouwe en andersom. Wil je advies bij je keuzes, vraag het dan aan iemand die er en verstand van heeft en onafhankelijk is. Zij kijken met heel andere ogen naar jouw thuis. Ik ga het persoonlijk maken; wij luisteren met andere oren naar jouw wensen en eisen. Wij kijken zowel naar het grote geheel en naar de details. Als ik voor mezelf spreek zie ik vaak al in 1 oogopslag waar de uitdaging ligt (ik spreek niet over problemen). Doordat ik met een andere bril kijk, doordat ik weet waar ik op moet letten, doordat ik tussen de regels door lees en luister en kijk, doordat ik weet wat de mogelijkheden zijn, doordat het mijn vak is en ik hier dagelijks mee aan het werk ben.

Wat vindt jij is een makkelijk uit te spreken vraag, maar wat voor resultaat brengt het antwoord jou?

Interesse in een antwoord dat jou echt verder op weg helpt naar jouw gevoel van thuis? Stuur me een bericht naar info@mstyle-interieur.nl

Keuken

Keuken

Het kiezen van een groot en blijvend element in je huis, zoals een keuken, doe je niet 1,2,3. Daar denk je lang overna, daar ga je je voor oriënteren. Wat wil ik, wat vind ik mooi, wat vind ik al heel lang mooi en daardoor waarschijnlijk voor de komende jaren ook? Ben ik een keukenprins(es) en wat heb ik daarvoor nodig? Wat is de beste opstelling, wat werkt het handigst? Wat voor kleuren zijn er, wat voor materialen en wat voor werkblad is mooi en praktisch voor mij? Wat doe ik met de muren en verlichting is hierbij heel belangrijk,….

Je ziet, er komt heel veel bij kijken. En nu hebben we het nog niet eens gehad over de vloer, de apparatuur en het opbergen.

Een nieuwe keuken koop je niet zomaar. Ook daar wil je jarenlang elke dag plezier en gemak van hebben. En je wilt graag dat de looks van je keuken in lijn zijn met de stijl en sfeer van de rest van je verdieping.

Bij nieuwbouwhuizen zie ik het vaak al mis gaan. Er is getekend, ze gaan beginnen en ze willen op heel korte termijn van je weten hoe de keuken (en badkamer!) eruit moet komen te zien. Kies je uit de paar stalen die ze voor je gesorteerd hebben of ga je zelf achter een keuken aan? De tijdsdruk helpt hierbij niet mee. Ook heb je al heel lang niet meer verdiept in een nieuwe keuken, dus wat is er tegenwoordig allemaal te koop en waaruit kan je kiezen?

Helaas hoor ik achteraf vaak: ‘Ik heb te snel gekozen. Als ik toen wist wat ik nu weet, had ik het anders gedaan.’ Dat is zo zonde he, want die keuken blijft er de eerste tien, vijftien jaar zo staan. De routing is niet zo fijn, de kleuren te standaard, de opstelling met dat keukeneiland niet zo praktisch,…. En eerlijk gezegd lijkt het een los onderdeel in het geheel bij de woonkamer. Er is weinig tot geen samenhang.

STOP!!! Dit is toch niet wat je wilt?! Je gaat in je droomthuis wonen straks. Die wil je toch niet snel, snel kiezen? Je wilt het juist als eenheid laten zien en voelen, dat het totaalplaatje klopt. Dat niet alleen jouw woonkamer, maar ook jouw keuken JOU uitstraalt. Dat het geen 13 in dozijn is met je buren, en daarnaast, en daarnaast…

Ik heb jaren keukens ontworpen en verkocht. Altijd met de bewoners als uitgangspunt. Voor wie is de keuken, voor hoeveel personen is deze keuken, hoe leven ze, wat is voor hun belangrijk in deze keuken en hoe kan ik het zo ontwerpen dat het HUN keuken is, daar waar ze de komende jaren elke dag plezier van hebben en blij mee zijn.

Ik ontwerp nog steeds regelmatig keukens. Vanuit de wensen van de bewoners en zelfs de ontwerpen van de keukenzaken worden door mij kritisch bekeken en veranderd. Onder andere omdat ik naar het geheel kijk met de rest van het thuis. Zo heb ik het schiereiland verandert naar een eiland, omdat door de muren de lades niet volledig open konden en je er niet recht achter kon staan. Zo werd de witte met een deurtje hout veranderd naar een zwarte keuken, die veel beter bij de bewoners paste en er ook nog eens ruimtelijker en praktischer uitzag. Zo is de keuken waar men niet vaak en graag meer stond veranderd naar een plek waar iedere dag met plezier gekookt wordt. Zo is een andere keuken in een prachtige groentint aangepast aan de rest van het interieur. Zo heb ik rust, eigenheid en praktische elementen aan de keuken toegevoegd. En eerlijk, ik kan dat, omdat mensen mij mijn eerlijke advies vragen. ‘Wat vind jij dat het beste bij ons en ons thuis past Melanie?’ Winkels gaan vaak voor veilig, omdat ze graag tevreden klanten willen.

Heb jij een kavel gekocht, een nieuwbouwhuis, ga je verbouwen of je keuken een grondige metamorfose geven? Ik help je graag met het ontwerp van jouw keuken. En niet alleen het ontwerp, maar het hele gevoel eromheen ook. Waar komt de keuken, in welke kleuren, met welke materialen, met wat voor vloer, muren, raamdecoratie en verlichting. Met de accessoires, de eettafel en stoelen en de hele look and feel passend bij de rest van je interieur. Ik let op het praktische, op de grote lijnen en de details. Voor nu en voor de vele jaren dat jij er gebruik van gaat maken.

Interesse? Ik help je er met veel plezier mee en zie je mail graag tegemoet. info@mstyle-interieur.nl