Jouw gevoel van thuis, dat is het resultaat waar ik altijd voor ga als ik met en voor mensen werk. Ik garandeer dat zelfs bij mijn totaaladviezen.

De vraag die ik nog weleens krijg is: ‘Hoe weet jij nou wat mijn gevoel van thuis is Melanie? Ik weet het zelf niet eens.’

Het eerste antwoord is dat het mijn vak is, dat ik daar jarenlang voor geleerd heb en er lang ervaring in heb. Ik luister. Ik luister en kijk., naar jou, naar je partner. Ik hoor je zelfs als je het niet woord voor woord uitspreekt, ik zie het aan je gezichtsuitdrukking. Daarnaast weet ik het door het sfeerbord dat je maakt. Daar kan ik namelijk heel veel informatie uithalen. En als laatste naar aanleiding van je antwoorden op de vele vragen die ik je stel.

Ik kijk op een andere manier naar jouw huis. Zie al vrij snel dingen die jij  niet meer ziet, doordat het zo gewoon voor je is en het je daardoor niet meer opvalt. Ik kijk op een andere manier, als adviseur, als expert, als interieurontwerper. Ik weet door mijn kennis en ervaring wat bepaalde kleuren samen doen, welke materialen je het beste kan combineren, welke meubelopstelling je thuis het meest ruimtelijk maakt. Hoe je kan mixen en matchen zodat er eenheid ontstaat, daardoor rust en daardoor jouw gevoel van thuis.

Doordat ik hier elke dag mee bezig ben, weet welke stappen ik daarvoor het beste kan doorlopen en door wat er tegenwoordig op de markt te koop is. Ik kan makkelijk keuzes maken, wensen en eisen eenvoudig om zetten, ben heel visueel en weet waar ik op moet letten. Daarbij kan ik hoofdzaken van bijzaken scheiden, heb ik lef om te durven en heb ik meer dan 600 thuizen meegemaakt met en voor bewoners die er jarenlang elke dag van genieten.

Wil jij dit ook? Ik zou het leuk vinden als je contact met me opneemt. Creëer graag met en voor jou jouw gevoel van thuis. info@mstyle-interieur.nl