Loading...
Contact2018-05-24T20:17:38+00:00

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Wil je een afspraak maken of ergens meer informatie over ontvangen?

Stuur mij een berichtje en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vul het contactformulier in of mail direct naar: info@mstyle-interieur.nl.
Bellen kan ook: 06-44520108

PRIVACY VERKLARING AVG

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

 

Indien je opdracht verleent aan M Style interieur ga je akkoord met deze AVG verklaring.

 

Persoonsgegevens die verwerkt worden

M Style interieur kan persoonsgegevens over jou verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van M Style interieur en/of omdat je deze zelf bij het invullen van het contactformulier op de website aan M Style interieur verstrekt. M Style interieur kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
– Je voor- en achternaam
– Je adresgegevens
– Je telefoonnummer
– Je e-mailadres
– Foto’s van je interieur
– Plattegronden van je woning                                                                                        – Eventuele foto van jezelf en recensie die je me zelf opstuurt voor op de website

 

Doel van het verzamelen van persoonsgegevens

M Style interieur verwerkt jouw persoonsgegevens om telefonisch, schriftelijk of per email contact met je op te kunnen nemen. Dit in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit het verlenen van interieuradvies. De foto’s van het eindresultaat heb ik met toestemming van jou op mijn website staan en deel ik zonder naam en andere persoonsgegevens op sociale media ter inspiratie voor anderen en als portfolio van wat voor werk ik gedaan heb. Wanneer je ervoor kiest om op de hoogte te blijven van de activiteiten en nieuws betreffende M Style interieur door middel van een mailing in je inbox, kan je je hiervoor apart aanmelden.

 

Hoelang worden gegevens bewaart

M Style interieur bewaart je persoonsgegevens maximaal 7 jaar. Foto’s die op mijn website worden gepubliceerd plaatst M Style interieur alleen na toestemming van de opdrachtgever. Op de website plaatst M Style interieur nooit adresgegevens en een naam alleen bij toestemming bij een recensie.
Indien er geen overeenkomst met M Style interieur tot stand komt worden gegevens niet langer dan een jaar bewaard.

Delen met anderen

Als eigenaresse van mstyle-interieur.nl ben ik de enige die toegang heeft tot alle voorgenoemde gegevens. M Style interieur verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Als laatste worden je persoonsgegevens opgeslagen op de servers. Deze servers zijn eigendom van de host van mstye-interieur.nl: Siteground in Amsterdam. De servers staan naast Nederland ook in Amerika. Naar mijn weten worden er geen gegevens buiten Nederland opgeslagen.

 

Wat gebeurt er met je gegevens na uitschrijving?

Bij uitschrijven van mijn maillijst, verwijder ik je e-mailadres en zal je nadien geen informatie meer sturen. Daarnaast zal ik je persoonsgegevens ook niet bewaren en/of aan derden verstrekken.

 

Rechten van mijn lezers

De AVG brengt verschillende rechten met zich mee voor jou als lezer.

 

Inzage, rectificatie of wissen

Je hebt altijd recht op inzage van de gegevens die ik van je verzamel en je mag mij dan ook vragen om ze te rectificeren of te wissen. Ik ben verplicht om dat te doen wanneer je hier naar vraagt. Je kan je verzoek indienen via: info@mstyle-interieur.nl. M Style interieur zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

 

Bezwaar maken tegen verwerking

Je mag altijd bezwaar maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens

 

Intrekken toestemming

Als je eerder toestemming hebt gegeven om je persoonsgegevens te gebruiken, kun je die toestemming alsnog intrekken zonder opgave van redenen.

 

Klagen bij Autoriteit Persoonsgegevens

Mocht het verwerken van de persoonsgegevens volgens jou niet op de juiste manier gaan, dan kun je altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

 

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van M Style interieur worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder de dag van bezoek, het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens zijn anoniem en worden niet aan derden verstrekt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. M Style interieur gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren.

Beveiligen

M Style interieur neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door M Style interieur verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op via info@mstyle-interieur.nl. www.mstyle-interieur.nl is een website van M Style interieur.

 

Mijn contactgegevens

 

Melanie van der Steen

Interieurontwerper

Witvrouwsgberg 39

5508 DX Veldhoven

www.mstyle-interieur.nl

info@mstyle-interieur.nl

kvk 17242350

 

Heb je na het lezen van mijn AVG nog vragen? Stel ze gerust via info@mstyle-interieur.