Werk met mij

Plan een GRATIS advies gesprek
BEL MIJ

Hoe heerlijk is het als je het niet alleen hoeft te doen?

 

Het is jouw vak niet, je bent er niet dagelijks mee bezig.

Om JOUW gevoel van THUIS te creëren komt heel wat kijken. Alles heeft samenhang en je wilt het nu graag goed doen.

Er zijn diverse mogelijkheden hoe je advies kan ontvangen. Van een workshop van een paar uur tot aan een totaaladvies waarmee je zorgeloos het stappenplan kan doorlopen om exact JOUW gevoel van THUIS te maken en te genieten. Offline en online interieuradvies is beide mogelijk.

Waar heb je hulp bij nodig? Wat kan je zelf en vind je leuk om te doen? Waar wil je veel tijd, energie en investeringen besparen en laat je het doen? Aan jou de keus.

Wil je meer informatie over een advieskeus? Wil je graag in contact komen om te kijken hoe ik jou kan helpen met jouw THUIS? Mail me via info@mstyle-interieur.nl

Soms is het voldoende om per mail jouw vraag en mijn antwoord bij elkaar te brengen. Soms is het fijner om telefonisch of per skype contact te hebben. Ik plan een half uur van mijn tijd voor je in en dan gaan we samen kijken waar jouw knelpunten liggen waarom jij nog niet in jouw THUIS woont en hoe en of we er samen iets aan kunnen doen. Mail ook dan naar info@mstyle-interieur.nl en ik neem z.s.m. contact met je op.

Eetgedeelte M Style interieur

Zo maak je jouw droomthuis werkelijkheid

 

Niets zo leuk om zelf bezig te zijn met je interieur. Moodboard maken, kleur, het hele plan in zeven stappen,…. Dat kan met de online programma’s van M Style interieur.

[Lees hier meer over de programma’s]

Compleet interieurontwerp op maat.

Een totaalplan waarin jouw gevoel van thuis genieten in zijn geheel en in details klopt met jouw wensen en eisen. Uniek, anders en vooral heel eigen.

[Lees hier meer over een compleet interieurplan]

Inspiratieboost.

 

Voor het puntje op de i, voor de bevestiging, voor het sparren met een specialist, voor de behoefte aan een kort advies of behoefte aan inspiratie? Ik kijk graag met je mee en help je met de juiste antwoorden, zodat jij zelfstandig weer verder kan met het creeren van jouw gevoel van thuis.

[Lees hier meer over deze inspiratieboost]

JOUW GEVOEL VAN THUIS

 

Ik denk graag met je mee.

Vraag hier een GRATIS advies aan en we bespreken samen wat ik voor je kan betekenen.

Wat zij over mij zeggen:

‘We waren al jaren met ons huis bezig. Dan kochten we weer iets nieuws en was het elke keer toch weer een ‘los stuk’. Het advies van Melanie paste bij onze smaak en stijl en voelde meteen als het geheel waar we naar zochten.’

Conny

‘De reden dat we advies van Melanie wilde is omdat je als mens vaak in veiligheid en zekerheid blijft hangen. Wij wilde daar uit. Dan zoek je iemand die er verstand van heeft. Melanie haar advies is waardevol. Het scheelt tijd, geeft je nieuwe ideeën en je komt uit je comfortzone. Het voelt echt als THUIS.’

Anneloes

Melanie is als geen ander in staat om een totaalplaatje van een ruimte of je hele huis te maken! Ze luistert, kijkt, combineert en voelt perfect aan wat jij wilt. Meestal met een verrassende twist! Dat is haar kracht! Mijn huis is echt een thuis geworden en dat is een heerlijk gevoel. Een echte aanrader!

Janneke