Compleet interieur ontwerp

Hoe zou het voor jou zijn… 

Je opent de deur en kijkt om je heen. Je voelt de rust. Je ziet dat het klopt. Bij elkaar als geheel, maar ook bij jou. Een THUIS om in te leven, om in en van te genieten. Jouw THUIS en dat van je gezin.

Het is veel opgeruimder. Je interieur straalt uit wat het uit moet stralen. Je wordt er blij van. Je bent ontspannen en geniet. Je hoeft er niet meer mee bezig te zijn, je mag en kan er nu heerlijk van genieten.

De verhoudingen kloppen, de kleuren, de soort meubels, het licht. Alles. Een geheel, die samenhang, die eenheid. Wat heerlijk!

Hoe??

Hoe vaak ben je al begonnen met plannen maken voor een metamorfose voor in je huis? Hoe vaak heb je al gezegd dat je er nu echt aan wil beginnen? Hoelang ben je er in je hoofd al mee bezig?

Een tijdloos interieur, daar ben je naar op zoek. Een die niet over een paar jaar weer vervangen moet worden omdat het dan niet meer hip is. Je zoekt rust en wil heel graag een THUIS die eigentijds is en niet zo standaard. Je hebt wel ideeën, maar om alles bij elkaar tot een eenheid te krijgen, dat valt niet mee. Je wil graag meer kleur in je interieur, maar welke dan en waar, daar kom je niet uit. Met je partner heb je het er over, maar knopen worden er niet gehakt. Er zijn ook zoveel keuzes en je wilt het graag in 1x goed doen. Je weet dat er veel bij komt kijken, maar hebt er de tijd, maar ook de kennis niet voor om dit als geheel bij elkaar te bedenken. Je wilt graag aan de slag, maar wel met een plan die klopt en waarmee je geen onnodige investeringen meer mee hoeft te maken.

Bloemen M Style interieur

Gegarandeerd. 

Als je met mij gaat samenwerken, als je durft los te laten en mij laat doen waar ik ontzettend goed in ben, namelijk het ontwerpen van JOUW gevoel van THUIS, dan garandeer ik jou dat je straks een interieurontwerp ontvangt waarmee je eenvoudig en in duidelijke stappen jouw THUIS kan realiseren.

Wat levert het je op?

Jouw THUIS. Het interieurontwerp is zo opgebouwd dat je in woord, in beeld, met stalen en tekening precies weet wat waar komt te staan. Alles tussen plafond en vloer staat in jouw persoonlijke interieurplan, waarmee je duidelijk en eenvoudig kan zien en kan werken aan het realiseren van jouw THUIS. Van kleur tot verlichting, van meubels tot raamdecoratie, van materialen tot accessoires.

Plattegrond M Style interieur

De ervaring van anderen: 

  •  ‘Melanie weet waar ze mee bezig is en volgt echt jouw smaak. De meeste interieurontwerpers passen hun smaak toe in jouw huis. Melanie heeft de kunst om jouw persoonlijke smaak te vertalen in jouw interieur.’ Maud
  • ‘We waren al jaren met ons huis bezig. Dan kochten we weer iets nieuws en was het elke keer toch weer een ‘los stuk’. Het advies van Melanie paste bij onze smaak en stijl en voelde meteen als het geheel waar we naar zochten.’ Conny
  • ‘De reden dat we advies van Melanie wilde is omdat je als mens vaak in veiligheid en zekerheid blijft hangen. Wij wilde daar uit. Dan zoek je iemand die er verstand van heeft. Melanie haar advies is waardevol. Het scheelt tijd, geeft je nieuwe ideeën en je komt uit je comfortzone. Het voelt echt als THUIS.’ Anneloes
  • ‘Deze topper heeft absoluut ons THUIS gecreëerd, zeeën van tijd bespaard door alle meubels en verlichting tot in detail uit te zoeken….en ook nog eens heerlijk de randjes opgezocht en niet te gaan voor ‘standaard’. Andrea

INVESTERING

Zoveel mensen, zoveel wensen. Geen persoon en geen huis is hetzelfde. Andere behoeftes en andere situaties.

Maatwerk betekend een maatprijs. Ik werk met  jouw persoonlijke woonverlangens.

Naar aanleiding van een gesprek weet ik wat jouw wensen, eisen en behoeftes zijn en kan ik daarop een offerte maken.

3 + 2 =