Wauw, ik wil je iets heel gaafs vertellen… Ik ben uitgenodigd door Theater De Schalm in Veldhoven om 12 mei aanstaande te vertellen over mijn passie; kleur in je interieur.🎨

Over mijn passie vertellen, dat is superleuk en dat doe ik ook heel graag. Toch zit er een uitdaging voor mij in. Deze presentatievorm wordt namelijk gedaan door middel van een Pecha Kucha. Dit is Japans voor ‘geroezemoes’. Het is een wereldwijd fenomeen waarbij ik, maar ook andere sprekers hun verhaal vertellen door middel van 20 foto’s die na iedere 20 seconden weer weggaan.Dit betekent dat ik slechts 6 minuut 40 heb om mijn verhaal te vertellen!

Haha, ik kan de hele avond wel spreken over dit onderwerp en dan heb ik nog niet alles verteld en laten zien. 😆 Ik heb er enorm veel zin en, ook al is het ook best spannend.

De opzet is dat het een enorm gevarieerde inspirerende avond is waarbij je van diverse en zeer uiteenlopende mensen vertellen en jou meenemen in hun verhaal. Wil je hierbij zijn? Bij deze nodig ik je graag uit. Meld je hier gratis aan. Het lijkt me leuk je na afloop te zien en te spreken.

De eerste sprekers die bekend zijn:

Linda van Wetten- Bos
Geniet na verdriet is een uitspraak die past bij Linda van Wetten-Bos. Zij verloor op haar 27e bijna volledig haar zicht. Haar leven stond op zijn kop, maar toch heeft ze de kracht gevonden om binnen haar mogelijkheden te genieten.

Fred Knoops
Fred is gepensioneerd gezagvoerder van de Nederlandse koopvaardij. Hij gaat het hebben over zijn leven aan boord van zeeschepen.

Florence Kuyper
Noorpool, Zuidpool, ijsberen, pinguïns, ijs, de uiteinden van onze aarde. Voor velen zijn dit items voor een ‘bucket list’, voor Florence is het waar zij werkt. Ze ruilde haar kantoor in voor een schip en de laatste 10 jaar organiseert ze voor haar gasten, als Expeditie Leider, avonturen in de ruige koude Poolgebieden.

Melanie van der Steen
Melanie is een enthousiaste dame die al 27 jaar met heel veel passie en plezier mensen helpt die rust, eenheid, persoonlijkheid en optimaal gebruik in hun THUIS willen waar praktisch en sfeervol hand in hand gaan. Ze zorgt ervoor dat ze vol vertrouwen de juiste keuzes maken, zodat ze daarna kunnen genieten van HUN gevoel van THUIS.