Een compliment voor hetgeen je gedaan of geadviseerd hebt is fijn. Een bloemetje ontvangen voor je werk is ook een compliment. Een review op Google of op social media is geweldig. Benoemd worden als woonstylist van 2021 is een enorme pluim!

De thuizen die ik ontwerp, de interieuradviezen die ik geef, geef ik uiteraard voor het woongenot van de thuisbewoners. Als zij zich daar heel prettig bij voelen, gelukkig mee zijn, blij van worden, tot rust van komen,….dan hoor en zie ik dat van ze. Als ik in het openbaar een compliment mag ontvangen, dan is dat superfijn, want daarmee spreken ze niet alleen hun waardering uit, maar geven ze andere mensen het vertrouwen dat je bij mij krijgt waar je naar op zoek bent.

Toen ik de mail ontving waarin stond dat ik genomineerd was voor de woonstylistaward van 2021, heb ik glunderend achter mijn laptop gezeten. Wauw, wat gaaf! Kans maak ik op deze award om zoveel mogelijk stemmen op mijn naam te krijgen. Dat betekend dat ik daar zelf om moet vragen (niet mijn sterkste kant), maar he, deze titel wil ik toch wel graag achter mijn naam hebben. Niet zozeer om mee te pronken, maar wel om mijn vak, mijn werk nog meer in het licht te zetten en mensen bewust te maken wat jouw gevoel van thuis voor je kan betekenen en kan bijdragen aan een goed gevoel.

Ik zou het onwijs tof vinden als je me zou willen helpen. Enkel door op deze link te drukken https://www.woonstylistaward.nl/melaniemstyleinterieurontwerp en je naam in te vullen. Daarmee help je mij niet alleen, maar ook nieuwe thuisbewoners EN jezelf! Jij maakt namelijk ook kans op mooie prijzen als je op mijn stemt. Dat is een mooie win-win-win-situatie.

Mijn dank is groot. ❤️ Liefs, Melanie

 

#melanie #interieurontwerper #mstyleinterieur #jouwgevoelvanthuis #thuisacademie #huis #thuis #interieur #WoonstylistAward #FIRAWonen