Aan mij wordt nooit gevraagd wat er op dit moment hip of in de mode is. Dat komt omdat mensen bij mij voor tijdloos gaan. Voor een interieur waar ze jarenlang elke dag van kunnen genieten.

Dat betekent niet dat het daardoor neutraal wordt of veilig, want tijdloos  kan bij jou zeker betekenen dat er kleur in komt en ook dat het eigentijds is.

Trends zijn vluchtig. In de interieurs gaan ze niet zo snel als bij kleding, maar het gaat wel sneller dan dat iets versleten is. Bij trends in het interieur vind je het voor langere tijd terug in de winkels, de bladen en op tv. De bingo-kaarten worden er rijkelijk mee gevuld. Doordat je het zo vaak ziet, ga je eraan wennen en ga je het waarderen en (hopelijk voor de commercie) mooi vinden.

Zo zijn de visgraatvloeren, de zwarten stalen deuren, de zwarte keukens, de zwarte kozijnen, de ronde badkamerspiegels met verlichting erachter, cognac-kleurige meubels een graag gevraagd iets. Nu vind ik een visgraatvloer ook mooi en een zwarte keuken kan ook prachtig zijn, maar niet in ieder interieur. Het past ook niet bij iedereen.

Creëer je interieur zo dat het bij jou en bij jouw huis past. Heb je ronde vormen nooit mooi gevonden? Dan zal je snel op die ronde spiegel uitgekeken zijn. Vind je iets al jaren mooi, dan is de kans groot dat je het ook nog jaren mooi blijft vinden.

Tijdloos is voor iedereen anders. En dat is maar goed ook, want zo wordt ieder thuis uniek en heel persoonlijk. Blijf zeker kijken naar de woonprogramma’s, in winkels en in de bladen, maar bedenk hoe je dit eigen kan maken. Zie het als inspiratiebron en haal er items uit die bij jou passen.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Vind je op Pinterest alleen maar plaatjes met alle trends van nu? Wil je nu echt iets persoonlijks, maar vind je het lastig om daar een samenhang mee te maken? Ik help je er graag mee. Mail me en we kijken samen hoe we er JOUW thuis van kunnen maken. info@mstyle-interieur.nl