Wens

Je huis is een weerspiegeling van je ware zelf. Wanneer er balans is dan stroomt de energie en voelt het als een warme deken. Dit is wat ik je wens voor het komende jaar, een THUIS waar je helemaal jezelf kan zijn, waar je gelukkig bent en je rust kan vinden.

Maak je dromen waar

Wat zijn jouw dromen voor het nieuwe jaar? Ik ben bezig om mijn mooiste leven te gaan genieten. Samen met mijn gezin en de mensen die me lief zijn. Ik geniet van mijn werk als interieurontwerper en doe dat wat ik goed kan en waar ik blij van wordt. Dat ik daarmee andere mensen ook blij kan maken, dat maakt me trots. Mijn droom is om het komend jaar mijn passie verder uit te dragen, om mensen te inspireren en adviseren om het gevoel van THUIS te creëren.

Doelen

Door de masterclass die ik ook dit jaar weer ga volgen bij Michael Pilarczyk  (http://mbsy.co/fqrWr) heb ik doelen gesteld en deze ga ik werkelijkheid laten worden. Het afgelopen jaar was mooi, met de lancering van deze nieuwe website, mijn eerste e-book en om online modules aan te bieden, de cursussen die ik mag geven en de prachtige thuizen die ik heb mogen ontwerpen, het gevoel van THUIS doorgeven. Een jaar om trots op te zijn en dankbaar. Ik mag mensen helpen, adviseren en leren om hun THUIS te maken en dat vind ik zo heerlijk om te doen. Dat ik kan doen wat ik het liefst doe, daar word ik gelukkig van.

Stijl

Geweldig om nieuwe mensen te ontmoeten, bij mensen aan te bellen en kijken wat voor interieur ze nu hebben en wat ik ervan mag maken. De mensen leren kennen en hun antwoorden op mijn vragen te vertalen in een THUIS. Voor hun niet altijd samenhangend, maar ik hoor tussen de regels door, ik voel en observeer. Verrassend en passend. De diversiteit aan mensen en hun stijl houd mij scherp en maakt mij heel enthousiast. Ik wordt geprikkeld en ik prikkel anderen. Ik ga voor de mooiste oplossing. Naast mooi zeker ook praktisch. Ik leef me in, ik geef vertrouwen en breng mijn energie en enthousiasme over. Een plan die een echte handleiding is voor de metamorfose, waar alles instaat om het uit te werken, om hun THUIS te creëren waar ze naar verlangen en zich prettig in voelen.

Nu

Wat zijn jouw wensen en doelen? Waar wordt jij blij van? Waar wil je dit jaar van genieten? Wil je net als ik dit jaar genieten als je thuis bent? Laat me je meenemen in de wereld van wonen en THUISkomen. Via deze website en blogs, via Facebook of instagram, maar ik vind het ook leuk om van jou te horen. Een liefdevol en rustig THUIS, dat is wat ik jou het komend jaar gun. Geniet van de mooie dingen die het leven je biedt en maak het niet te ingewikkeld.