Wit is de meest voorkomende kleur in huizen, maar de lievelingskleur van de meeste mensen is blauw.

Toch zie ik blauw helaas nog weinig in thuizen. Ja, een kussentje of een een heel klein muurtje, maar niet in het grote gebaar zoals een bank of een lange muur, terwijl dat nu juist en meer kleur en zelfs meer rust geeft. Bij een ander vinden ze het vaak heel leuk, maar bij zichzelf? De grootste reden waarom men dit niet toepast is omdat ze bang zijn dat het snel gaat vervelen of omdat ze denken dat het niet tijdloos genoeg is. Ze weten niet goed hoe het te combineren en wat ze dan precies blauw willen maken. Om nog maar te zwijgen over welke kleur blauw ze dan zouden toepassen.

Kleur is voor veel mensen lastig om te gebruiken in huis, ook al willen er wel steeds meer mensen kleur in huis. En van dat laatste wordt ik dan weer heel blij, omdat ik weet dat kleur om je heen zoveel meer doet dan bijvoorbeeld wit. Of grijs.

Kleur verrijkt letterlijk je ruimte, je gevoel, je stemming, je energie. Je bent vast weleens in een ruimte geweest waarvan je dacht: ‘Dit voelt hier niet prettig.’ Een van de grootste redenen dat je dat voelde is omdat de ruimte, in combinatie met het licht en de kleuren jou niet prettig voelde. Het mooie is, is dat je dat thuis kan veranderen. Het eigen maken, zodat het ook persoonlijk voelt, echt THUIS.

Kleur gebruiken heeft met een stuk lef te maken. Durf jezelf te zijn, durf jezelf te laten zien, durf jouw thuis persoonlijk te maken. Bij iedereen past er een kleur waar die zich prettig bij voelt. Wil jij graag meer over kleur in je interieur weten? Ben je benieuwd hoe je kleur het beste kan toepassen in jouw huis? Geef je dan nu op voor mijn masterclass ‘De kracht van kleur in je interieur.’ Een super inspirerende ochtend, met duidelijke voorbeelden, waardevolle inzichten en boordevol kennis. Je krijgt echt zin om zelf te gaan doen wat je eigenlijk al zolang wil gaan doen, namelijk JOUW gevoel van THUIS creëren.

Durf jij het aan om het wit in je huis voor een deel om te ruilen voor een prachtige kleur die bij jou en bij jouw THUIS past om te ruilen? Na deze ochtend weet je hoe je dit het beste kan doen.Geef je op en graag tot ziens bij:  https://mstyle-interieur.nl/dekrachtvankleur/

Dit is uiteraard ook voor jou als jouw lievelingskleur groen, geel of roze is. 😉