Ging al vroeg met mijn ouders mee naar woonwinkels en wist ook al vrij snel wat een Gelderland was en wat een Pastoe. Ook schoof ik veelvuldig met mijn meubels in mijn slaapkamer en stileerde ik al mijn accessoires op kleur of groep.

Na een cursus Binnenhuisarchitectuur en jarenlange advies- en verkoopervaring te hebben opgedaan in verschillende woonwinkels weet ik: dit is wat ik kan, dit is waar ik goed in ben en dit is waar mijn passie ligt.
Naast mijn theoretische kennis heb ik ook veel praktische kennis wat zeker niet onbelangrijk is. Wat is er in de markt en voor wie is het geschikt? Wat doet die stof en passen die kleuren ook echt in die ruimte met dat licht?
Ik heb nu veel profijt van mijn kennis en ervaring en breng dit nu met enthousiasme, passie en plezier over op diegene waar ik voor mag ontwerpen en adviseren.