Testimonials oud

SYLVIA: We voelen ons helemaal thuis in ons huis! Iedereen vindt het een mooi huis. Het mooiste compliment kreeg ik van een oud-collega: ze vond ons huis een heel gezellig en warm huis en dat is nu precies wat wij altijd voor ogen hebben gehad! Zo voelt het bij ons ook, maar als dat dan ook bij anderen zo overkomt, worden we daar wel heel blij van. Dit is natuurlijk mede/voor een groot deel te danken aan Melanie. Ze heeft precies aangevoeld wat wij in ons huis zochten en daar goed op ingespeeld met haar kleur- en materiaaladvies.

HENNIE: Voordat ik Melanie had ontmoet veranderde ik wel in huis, maar durfde niet. Melanie gaf handvaten waardoor wij meer durfde. Ze is aardig, heeft een positieve instelling en veel vakkennis. Daarom zijn we met haar in zee gegaan. Melanie luisterde naar onze wensen en maakte daar een plaatje bij. We hebben een warm deken gekregen. We zijn superblij met haar!

AMANDA: Ik heb bij Melanie de cursus binnenhuisarchitectuur gevolgd. Melanie heeft deze op een zeer persoonlijke wijze en vol enthousiasme gegeven. Het was een leerzame cursus met vele handige tips en trucs op keurig verzorgde stencils. Het heeft mij veel inzicht gegeven en een aantal zeer gezellige avonden. Haar ervaring in het verkopen van raambekleding en dergelijke was duidelijk te merken en maakt dat ze weet waar ze het over heeft. Tijdens deze cursus hebben ik en mijn partner, na een grondig inventarisatie- en kennismakingsbezoek besloten Melanie te raadplegen voor onze nieuwe woning. Ze wist ons te overtuigen van het belang van een lichtplan, stucwerk en vloer alvorens de nieuwe woning te betrekken. Waar we haar zeer dankbaar voor zijn. Ze heeft orde in de chaos geschept onder enige tijdsdruk en grote uitdagingen in ons nieuwe huis. Terwijl het een zeer compleet en uitstekend verzorgd plan is, ben ik vooral erg blij met de blauwdruk, welke het lichtplan en de meubelopstelling behelst. Melanie werkt zeer nauwkeurig, doortastend en met veel enthousiasme. Daarnaast houdt ze van uitdagingen en heeft haar eigen stijl, ze gaat niet perse voor “veilig” of wat in de mode is, maar luistert naar de klant.

BRENDA: Wat we wilden was duidelijk: een ‘thuis’ voor ons allemaal en in het speciaal voor onze kinderen. Contact met Melanie was er al geweest. Het leek ons zo fijn om ‘wat hulp’ met de kinderkamers te krijgen.
Toen de sleutel er was, heeft Melanie meteen tijd vrij gemaakt om de mogelijkheden te bespreken en ‘wat hulp’ werd een compleet plan van M Style! De tijd die volgde was spannend! Wat zou het worden…? Het plan verraste ons positief. Het was een boekje vol inspiratiefoto’s, informatie over alles wat erbij komt kijken was uitgebreid uitgeschreven, uitgewerkte tekeningen en alles werd tot in detail besproken. Er was rekening gehouden met onze wensen. Ook was er ruimte voor ‘eigen’ inbreng. De keuzes die Melanie had gemaakt, waren keuzes die ik zelfstandig niet had durven nemen, maar ze gaven me net dat duwtje in de rug dat ik nodig had. Hier konden we wat mee! We zijn heel tevreden met het resultaat. Wij zijn ‘thuis’!

JANNEKE: Melanie is als geen ander in staat om een totaalplaatje van een ruimte of je hele huis te maken! Ze luistert, kijkt, combineert en voelt perfect aan wat jij wilt. Meestal met een verrassende twist! Ook voor mensen die geen dure designspullen willen kopen. Dat is haar kracht! Mijn huis is echt een thuis geworden en dat is een heerlijk gevoel. Een echte aanrader!

ESTHER: De eerste keer dat ik Melanie leerde kennen was bij de volksuniversiteit. Met veel enthousiasme vertelde ze over allerlei onderwerpen die te maken hadden met binnenhuisarchitectuur. Ik zag iemand met passie en deskundigheid. Dit was ook waarom ik in een later stadium Melanie heb gevraagd om een verrassingsmetamorfose voor mijn man te maken.
Wij wilden graag een woonkamer en open keuken die meer rust uitstraalde. Het was bij ons een kleurrijk geheel. Ook wilde wij graag de Scandinavische stijl en sfeer in ons huis terug laten komen. Bij ons kreeg Melanie redelijke vrijheid om met originele ideeën te komen… en dit deed ze dan ook!
We hebben een aantal dingen gerealiseerd. Dit maakte een groot verschil. Wat een likje verf al niet kan doen. Super! Buiten komt hierdoor ook meer in lijn met binnen.
Wat we daarnaast erg prettig vonden is dat het zo mooi uitgewerkt is.
We zijn erg blij met de resultaten.

Wil jij dit ook?
Vraag een gratis gesprek aan om te kijken hoe mijn expertise en ervaring ook voor jouw THUIS van waarde kan zijn.

[fusion_fusionslider name=”jadatwilikook” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]