Werk met mij oud

Melanie M Style interieur

Hoe heerlijk is het als je weet dat je het niet alleen hoeft te doen.

Het is jouw vak niet, je bent er niet dagelijks mee bezig.

Om JOUW gevoel van THUIS te creëren komt heel wat kijken. Alles heeft samenhang en je wilt het nu graag goed doen.

Er zijn diverse mogelijkheden hoe je advies kan ontvangen. Van een workshop van een paar uur tot aan een totaaladvies waarmee je zorgeloos het stappenplan kan doorlopen om exact JOUW gevoel van THUIS te maken en te genieten. Offline en online interieuradvies is beide mogelijk.

Waar heb je hulp bij nodig? Wat kan je zelf en vind je leuk om te doen? Waar wil je veel tijd, energie en investeringen besparen en laat je het doen? Aan jou de keus.

Wil je meer informatie over een advieskeus? Wil je graag in contact komen om te kijken hoe ik jou kan helpen met jouw THUIS? Mail me via info@mstyle-interieur.nl

Soms is het voldoende om per mail jouw vraag en mijn antwoord bij elkaar te brengen. Soms is het fijner om telefonisch of per skype contact te hebben. Ik plan een half uur van mijn tijd voor je in en dan gaan we samen kijken waar jouw knelpunten liggen waarom jij nog niet in jouw THUIS woont en hoe en of we er samen iets aan kunnen doen. Mail ook dan naar info@mstyle-interieur.nl en ik neem z.s.m. contact met je op.

[fusion_fusionslider name=”jadatwilikook” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]