Het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium. Dat betekent bij nieuwbouwhuizen het liefst als de architect nog bezig is met het ontwerp. Anders voordat de bouw begint.

Dit omdat jij straks wilt genieten van jouw allermooiste en fijnste thuis. Zonder compromissen, zonder achteraf ‘had ik maar…’ Je wilt dat je thuis straks klopt, helemaal. Dus ook dat je keuken past bij de rest van je interieur, dat het van voordeur tot achterdeur een samenhangend geheel is, dat je ruimte optimaal benut is, dat je hanglamp precies op de juiste plek komt te hangen, zonder dat je met zo’n kabelgootje moet gaan werken.

Ga je verbouwen? Dan ook het liefst als de verbouwing alleen nog maar op papier staat. Kijk ik gelijk met je mee of je naast je meubels goed neer te kunnen zetten, ook voldoende bewegingsruimte hebt, dat de kleuren op de juiste manier het effect geeft dat je graag wilt.  Dat de plafondspotjes op de juiste plek komen te zitten, dat je uitbouw geen ‘aangeplakt’ wordt, maar in het sfeerplaatje past en een geheel vormt bij je thuis die je al hebt of wilt gaan creëren.

Jij wilt me toch niet pas bellen als je in je nieuwe huis zit en dat het kaal, wit en ongezellig is? Jij wilt toch niet pas mailen als je zelf je ideeën hebt gerealiseerd, dat het toch wat tegenvalt en dat de sfeer, de meubels, de kleuren, enzovoort minder leuk uitpakt als gedacht? Dat is ontzettend zonde; van je tijd, je energie en zeker ook van de investering die je gedaan hebt.

Wil jij optimaal jouw thuis inrichten dat past bij de woning en bij jou zoals jij bent en leeft? Sta jij open voor creatieve mogelijkheden en professioneel advies? Wil jij straks vanaf dag 1 elke dag en jarenlang van jouw thuis genieten? Stuur me dan een mail naar info@mstyle-interieur.nl Gaan wij er samen een fijn thuis van maken.