Inspiratie is overal. Ik kijk de hele dag om me heen en dingen vallen mij al vrij snel op. Soms iets wat anderen ook zien, soms dingen waar anderen niet op letten.

Op vakantie is dat niet anders. Ik vind het dan ook een feest om in een omgeving te zijn die ik niet eerder heb gezien. Mijn voelsprieten staan uit en neem deze omgeving in me op.

De afgelopen vakantie genoten wij in twee verschillende huisjes. Dat is niet heel praktisch, maar wel een feestje voor mij betreft nog meer ideeën. Hieronder deel ik een paar tops en flops. Laat je ook inspireren en doe er je voordeel mee, zodat jij niet deze misstappen maakt.

Oké, dit was niet in een van de huisjes, maar wel prachtig om met je te delen. PVC is een vloer die ook steeds meer in thuizen gebruikt wordt. Hoe mooi zoals deze overgang gelegd is met twee kleuren. 😍

 

 

Een bank kiezen is voor veel mensen best lastig. Wat vind je mooi, wat zit lekker en wat past bij de rest van je interieur? Deze bank was voor mijn gezin was comfortabel, maar voor mij met rugklachten was dit alles behalve prettig. Te diep, te slap, te onhandig met al die kussens. Wel een heerlijke zachte stof.

 

Heerlijk om ‘s avonds de boel de boel te laten en de buitenwereld letterlijk buiten te sluiten. Deze gordijnen deden dat zeker, maar wat zonde dat deze zo knullig hangen! Een lang en een kort gordijn sluiten naar elkaar toe. Ik weet het, door de verwarming, dat de warmte er dan niet goed doorheen kan. Maar daar zijn echt andere oplossingen voor.

De wasmachine achter gesloten deuren stond goed en netjes opgeborgen, zodat ik toch ontspannen in de badkamer kon staan, zonder het idee te hebben aan het werk te moeten. 😅

 

 

Deze spiegel met verwarming, licht en een vergrotende spiegel was prettig. Als de verlichting niet alleen van bovenaf, maar ook aan de zijkant van de spiegel zat, was het helemaal af. Dit in verband met de schaduwwerking van je eigen gezicht, waardoor je er ‘s morgens helemaal stralend uitziet. 😍

 

Over deze keuken is veel te vertellen. De afzuigkap hangt zo laag, dat niemand die langer is dan 1.50 meter in de pannen kan kijken. Achteraf bleken de keukenkastjes te weinig opbergruimte te geven, waardoor er steeds een ander kastje bij kwam. Het maakt het geheel onrustig en minder praktisch. Evenals het niet hebben van plinten.

Ben jij deze vakantie dingen voor jouw thuis tegengekomen waarvan je dacht: wat een goed idee, daar kan ik thuis ook iets mee?

Leuk als je het met me deelt via info@mstyle-interieur.nl 

Loop jij thuis tegen dingen aan waar je graag een  idee of advies bij kan gebruiken? Stuur me een mail en ik kijk en help je er graag mee.