VAN DROMEN NAAR DOEN

INTERIEURADVIES AAN HUIS

Vind je het ook zo moeilijk om knopen door te hakken?

Je wilt je woonkamer een metamorfose geven, maar bent er nog niet zeker van of de ideeën in je hoofd de juiste zijn. Er zijn meubels die nodig vervangen moeten worden, maar combineren die nieuwe wel met de huidige? Een kleur op de muur, het lijkt je spannend, maar ook heel sfeervol. Je valt van het ene in het andere. Overzicht over het geheel is wat je nodig hebt. Een deskundig oog om mee te kijken of het allemaal klopt is meer dan welkom.

Om definitief te beslissen is lef nodig. Je loopt nog tegen bepaalde dingen aan, je hebt her en der nog een aantal vragen en vind het fijn om bevestiging te krijgen op dat wat je zelf bedacht hebt.

Met een mondeling interieuradvies aan huis ga je van je woondroom naar gewoon doen. Je verteld me en laat zien waar je knelpunten en uitdagingen zitten en ik adviseer je hoe deze op te lossen, te verbeteren of te veranderen. In ongeveer 3 uur tijd lopen we jouw plan na en kan je met jouw eigen ideeën, aangevuld met mijn tips en adviezen direct aan de slag!

EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK.
Door je goed voor te bereiden voor ik bij je thuis langskom kunnen we direct aan de slag en kunnen we de tijd zo efficiënt mogelijk gebruiken om het beste resultaat te behalen.

Wat heb je al gedaan:
* Je hebt een moodboard gemaakt
* Je hebt een plattegrond op schaal
* Je meubels die je wil behouden zijn op schaal uitgeknipt
* Je hebt een vragenlijst op papier gezet

Voor ik bij je THUIS langskom, hebben we telefonisch contact. In dit gesprek inventariseer ik waar je tegenaan loopt en bespreken we het een en ander. Aan de hand daarvan weet ik of jouw situatie geschikt is voor deze vorm van advies.

Wat krijg je:
* Tijdens ons gesprek krijg je adviezen en ideeën aangereikt die direct uitvoerbaar zijn
* Een kleur- en materiaaladvies
* Een indelingsadvies
* Een planning hoe het te realiseren in jouw huis
* Antwoorden op jouw interieurvragen

Na een intensieve ochtend is het altijd fijn om alles voor jezelf op een rijtje te zetten. Mocht je daarna toch nog een vraag ergens over hebben, dan is het skype-gesprek Van Durven naar Doen van 20 minuten de boost om daarna echt de handen uit de mouwen te gaan steken.

Voordeel van interieuradvies aan huis:
* Je krijgt advies van een interieurexpert
* Je weet exact naar welk advies je op zoek bent, dus het werkt heel effectief
* Je kan thuis blijven, dat scheelt tijd
* Je hebt alles bij de hand
* Je kunt er direct mee aan de slag

Investering:
De investering van dit advies is 499 euro inclusief BTW.

Blijkt dat dit advies niet aansluit op jouw situatie, dan vertel ik je graag naar de mogelijkheden die wel passend zijn om jouw gevoel van THUIS te realiseren.

Maak vandaag nog je besluit. Je hebt het al veel te lang zelf geprobeerd. Met wie wil je nog overleggen? Er nog een nachtje over slapen betekent dat je weer een dag korter kan genieten van jouw gevoel van THUIS. De tijd is nu. Dit is het moment. Vul je gegevens in via onderstaande knop en ik neem contact met je op. Wat een heerlijk gevoel he, op naar jouw gevoel van THUIS.

Loading...
Melanie is kundig, voelt vertrouwd en nam onze wensen helemaal mee in haar advies, maar daarnaast durfde ze ook net een andere kijk te laten zien.
Melanie’s advies is zeer oprecht en duidelijk. Ze is betrokken en je kunt bij haar voor alles terecht. Dankzij haar inbreng en goede inzichten, is onze woning helemaal naar wens geworden.
Loading...