INTERIEUR EXPERIENCE2019-01-03T19:48:54+00:00

INTERIEUR EXPERIENCE 

Een dag vol inspiratie, informatie, motivatie en vele inzichten. Laat je ook een dag onderdompelen in de beleving die THUIS heet.

Hou vrijdag 5 april 2019 vrij in je agenda.

Dan neem ik je de hele dag mee in de wereld van wonen en JOUW gevoel van THUIS in mijn eerste interieur experience!

Een bijzondere dag waar je echt bij wil zijn.

Waarin ik je inspireer, informeer, motiveer en inzichten geef. Jouw identiteit in jouw THUIS is belangrijk.

Een compleet verzorgde dag met veel kennis en ervaring, met inspirerend beeldmateriaal. Je krijgt een waanzinnig werkboek die je als naslagwerk voor jouw THUIS kan gebruiken. Je krijgt de gelegenheid om jouw interieurvraag te stellen waar je al een tijd antwoord op wilt hebben.

Een bijzondere beleving waarmee je thuis direct aan de slag kan.

Een waardevolle dag waarbij je van de ene tip door naar de andere foto reist. Een dag waarbij je tot nadenken gezet wordt en inspirerende verhalen hoort.

Om JOUW gevoel van THUIS te creëren komt er zoveel meer bij kijken dan meubels neerzetten en een kleur op de muur. Het gaat om bewustwording, om beleving en om weerspiegeling. Het gaat om jou, om jouw identiteit, om jouw manier van leven en wonen. Het gaat om plannen en om oplossingen. Met sfeer en praktisch inzicht.

Op het eind van de dag:

 • Weet je wat JOUW THUIS met en voor je kan doen.
 • Zal je versteld staan van de metamorfoses die je hebt gezien.
 • Weet je wat er voor nodig is om JOUW gevoel van THUIS te creëren.
 • Heb je jouw vraag over jouw interieur gesteld.
 • Weet je alles over mijn stappenplan die ik gebruik om een THUIS te ontwerpen.
 • Heb je een waanzinnig dik werkboek als naslagwerk meegekregen.
 • Weet je waar je nu staat en waar je naartoe wil.
 • Heb je geleerd waar je op moet letten om jouw droomhuis te realiseren.
 • Ga je vol inspiratie en inzichten naar huis.
 • Ben je gemotiveerd om ook te gaan genieten van JOUW gevoel van THUIS.
 • Ben je blij dat je hier samen met een bekende naartoe bent gegaan.
 • Heb je naast Melanie nog een andere inspirator gehoord en gezien.
 • Weet je uit eerste hand wat je met een interieurontwerp bereikt.
 • Ben je een bijzondere interieur beleving rijker.
 • Heb je zin in de volgende dag om dingen gelijk toe te passen in je eigen thuis.
 • Weet je dat je nog een keer een inspirerende interieur ochtend/middag beleefd bij je bonus workshop.

JAAAA, hier wil ik bij zijn!

80+

mensen heb ik geadviseerd bij HUN gevoel van THUIS.

400+

mensen heb ik lesgegeven en zijn zelf met hun THUIS aan de slag gegaan.

Bijna 500 mensen gingen je voor om van hun huis hun THUIS te maken. Ik nodig je uit voor mijn interieur experience op vrijdag 5 april. Jij wilt toch ook genieten van JOUW THUIS? 

Wat heeft M Style mensen gebracht?

“Wow, jij bent hier goed in. Echt heel erg goed. Superblij mee!” Arie

“Alles in je advies klopt voor ons. We krijgen allemaal complimenten dat het warm is geworden in huis en dat wij dit echt zijn.” Jacqueline

“Heerlijk om creatief bezig te zijn in huis! Logisch ook dat ik me opgaf voor een training bij Melanie. Ik leerde van haar wat ik kon doen om van mijn prachtige huis een THUIS te maken.” Bertine

“Ik heb inmiddels 2 cursussen bij Melanie gevolgd en beide keren veel geleerd, zowel over de theorie van binnenhuisarchitectuur als het toepassen daarvan in de praktijk. Melanie is duidelijk een vrouw met een passie voor haar vak, wat de sessies nog leuker en inspirerender maakte. Ze heeft een berg aan kennis in huis, die ze op een bevlogen wijze weet over te dragen. Theorie weet ze te koppelen aan aansprekende voorbeelden en er is altijd ruimte voor gezelligheid en een grapje. Ik zou zo weer een workshop bij Melanie volgen.” Maaike

“Melanie heeft ons een fantastisch advies gegeven. Het plan waar Melanie mee kwam overtrof onze verwachtingen. De combinaties hadden wij zelf nooit kunnen bedenken! Het hele plan was geweldig onderbouwd in een handig boekwerk. Wat ik werkelijk heb gekoesterd tijdens de hele verbouwing, bij iedere aankoop ging het boekje mee! We krijgen alleen maar complimenten van iedereen die binnen komt. De speelkamer is nu de meest geliefde plek van ons hele huis!” Karin

“Melanie is als geen ander in staat om een totaalplaatje van een ruimte of je hele huis te maken! Ze luistert, kijkt, combineert en voelt perfect aan wat jij wilt. Meestal met een verrassende twist! Ook voor mensen die geen dure designspullen willen kopen. Dat is haar kracht! Mijn huis is echt een thuis geworden en dat is een heerlijk gevoel. Een echte aanrader!” Janneke

LET OP: Reserveer nu je ticket in verband met een beperkt aantal plaatsen.

VROEGBOEKPRIJS

197 INCL. BTW

Deze prijs is beschikbaar vanaf 1 januari tot 1 maart 2019

De experience heeft een waarde van 297, deze prijs gaat in vanaf 1 maart 2019

Kom je samen dan betaal je slechts 147 p/p INCL. BTW voor de hele dag

De eerste 30 mensen krijgen er als BONUS een geheel verzorgde workshop van mij bij cadeau!

(T.w.v. 57 euro)

JAAAA, hier wil ik bij zijn!

Veel gestelde vragen:

Wie is Melanie?

Mijn naam is Melanie van der Steen. Ik adviseer jou met JOUW gevoel van THUIS, zodat jij kan genieten en een plek hebt om helemaal jezelf te zijn en waar je kan ontspannen en op kan laden voor de volgende dag. Een persoonlijk en op maat gemaakt interieurontwerp zorgt ervoor dat je veel tijd, energie en verkeerde investeringen bespaart door mijn interieurplan op een gemakkelijke manier stap voor stap te volgen. Thuizen creëren is al 23 jaar mijn werk en mijn passie, waarmee ik bewoners rust en samenhang geef in een THUIS die helemaal klopt en past bij de mensen. Van woonkamer tot volledig huis, jouw huis wordt echt JOUW THUIS. Met jouw eigen kleuren, met de juiste verlichting, met een sfeervol en praktische inrichting. Alles wat erbij een THUIS creëren komt kijken, daar adviseer ik je bij.

Wat kan je verwachten van de interieur experience?

De experience is echt een beleving. Ik neem je de hele dag mee in de wereld van wonen en van THUIS. Ik inspireer je met mijn kennis en ervaring, ik laat je veel voorbeelden zien van thuizen die ik gerealiseerd heb. Ik informeer je en geef je veel inzichten. Uiteraard is dit ook een dag om je te motiveren om ook van jouw huis JOUW THUIS te gaan creëren. Naast mijn verhaal en mijn kennis zal je ook geïnspireerd worden door een paar andere mensen. Wie dat zijn hou ik nog even geheim. Het is een prachtige aanvulling die zorgt voor een echt totaalbeleving.

Waar is de interieur experience?

De interieur experience is in het inspirerende pand van niemand minder dan designer Piet Hein Eek. Halvemaanstraat 30 in Eindhoven. Je kan er gratis parkeren.

Wanneer is het en hoelang duurt het?

De beleving is op vrijdag 5 april 2019. We beginnen om 10.00 uur. Vanaf 9.15 uur is de inloop. We eindigen om 17.00 uur.

Voor wie is de interieur experience geschikt?

Deze experience is voor jou als je er al een tijd tegenaan hikt om iets te veranderen aan je interieur, maar niet weet waar te beginnen. Voor mensen die gaan verhuizen is dit zeker geschikt, omdat je graag alles in 1x goed wil doen. Dit wil je niet missen als je op zoek bent naar heel veel interieurtips. Dit is echt iets voor jou als jij jouw kwaliteit van wonen passend bij jouw leven wil krijgen. Als je benieuwd bent wat ik als interieurontwerper doe en wat je daarvan kan leren. Als je mijn stappenplan wil weten en uitgelegd wil krijgen. Dit is echt iets voor jou als je je oogkleppen wijder wil zetten en op een andere manier naar je interieur wil kijken.

Wat krijg ik voor de investering die ik maak deze dag?

De investering is niet alleen voor deze dag, want met alle kennis die je opneemt kan je jarenlang genieten. Door middel van het dikke en waardevolle werkboek kan je het ook op je gemak terugkijken en lezen. Je krijgt op deze dag mijn kennis, creativiteit, durf, gevoel, enthousiasme, energie, iets nieuws, iets eigens, mijn eerlijkheid en mijn persoonlijke aandacht. Ik geef je mijn stappenplan waar ik mee werk en een andere blik op interieurs. Ik zet je oogkleppen een stuk wijder, geef je een boost en maak je enthousiast om ook stappen te gaan ondernemen om jouw interieur aan te pakken. Daarnaast krijg je door andere inspirators op het podium nog veel meer inspiratie waar je echt mee aan de slag kan gaan. De dag is compleet verzorgt waarbij ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd met drinken en een heerlijke lunch.

Hoe gaat het verder als ik op de verzendknop druk?

Je krijgt een bevestigingsmail met de vraag of je alleen of samen met iemand anders komt. Als je deze beantwoord dan ontvang je daarna het factuur en is je plek bij de interieur experience gereserveerd voor jou en als je samenkomt de persoon die met je meekomt.

Ik heb een andere vraag. Waar kan ik die stellen?

Stuur een mail naar info@mstyle-interieur.nl en ik antwoord ik zo spoedig mogelijk.