JOUW gevoel van THUIS traject.

THE NEXT LEVEL.

Gun het jezelf. Ook jij kan dit. Doe je mee?

Jouw THUIS zal jouw verhaal vertalen. Het is tijd om nu te realiseren. 

 • Wil jij graag wonen in jouw THUIS die eigen voelt?
 • Ben jij het zat om steeds miskopen voor je huis te doen?
 • Wil je eigen stijl en sfeer in huis creëren, maar weet je niet goed hoe?
 • Ben je ook toe aan een volwassen THUIS?
 • Wil je dat het klopt in jouw THUIS zonder dat je in een showroom woont?

Jij kan ook genieten in een THUIS met samenhang en eenheid. Daar waar jij helemaal jezelf kan zijn en waar jij je prettig voelt.

Wat heeft M Style mensen al gebracht?

 ‘Wat zijn wij blij! Melanie heeft ons zo goed begrepen zo goed naar ons geluisterd, en gekeken en er een prachtig thuis van heeft gemaakt.
Dank je wel Melanie, wij genieten elke dag weer van ons thuis!’ Emmy

‘Wow, jij bent hier goed in. Echt heel erg goed. Superblij mee!’ Arie

‘Melanie is als geen ander in staat om een totaalplaatje van een ruimte of je hele huis te maken! Ze luistert, kijkt, combineert en voelt perfect aan wat jij wilt. Meestal met een verrassende twist! Ook voor mensen die geen dure designspullen willen kopen. Dat is haar kracht! Mijn huis is echt een thuis geworden en dat is een heerlijk gevoel. Een echte aanrader!’ Janneke

Waarom dit traject volgen bij Melanie?

 • In de afgelopen 23 jaar heb ik zowel theoretische en praktische kennis en ervaring opgedaan.
 • Naast 1 op 1 adviezen, geef ik ook les op scholen en heb ik een aantal online programma’s gedaan waarin ik mensen hielp met HUN gevoel van THUIS.
 • Ik zorg ervoor dat jij de informatie ontvangt waarmee jij aan de slag kan om zelf JOUW THUIS te creëren.
 • Ik geef jou de handvaten waar je praktisch mee aan de slag kan. Ongeacht welk budget.
 • Ik heb zoveel huizen van binnen mogen zien, waardoor ik in 1 oogopslag zie waardoor er nog geen eenheid is.
 • Ik ben iemand van durf en inspireer jou om aan de slag te gaan met jouw kleuren.
 • Ik heb een oog voor details en zal jou laten weten waar je op kan letten.
 • Bij dit traject krijg je intensieve begeleiding of ik dagelijks naast je zit.

‘Tweempie, heb ik pas een jaar die mooie muur? Ik ben je nog dagelijks dankbaar!’ Wanja

‘Heerlijk om creatief bezig te zijn in huis! Logisch ook dat ik me opgaf voor een training bij Melanie. Ik leerde van haar wat ik kon doen om van mijn prachtige huis een THUIS te maken.’ Bertine

Durf jij stappen te zetten?

Als ik vertel welk beroep ik heb hoor ik nog wel eens: Oh, dat kan ik zelf wel hoor. Maar…ze doen het niet. Zo zonde, want je leeft en geniet toch een stuk lekkerder in JOUW gevoel van THUIS.

Je hoeft echt niet alles uit handen te geven hoor. Ik help je hiermee. Met de tips en tools die ik je bied elke dag, 8 weken lang, ga jij hiermee aan de slag en weet ik zeker dat jij enorme stappen gaat zetten!

“Melanie heeft ons een fantastisch advies gegeven betreffende onze speelkamer. Deze zit vast aan onze woonkamer en we wilden een meer opgeruimde kamer, die vooral sfeer uitstraalt.

Een plek waar iedereen graag wil vertoeven. Het plan waar Melanie mee kwam overtrof onze verwachtingen. Vooral de combinatie van kleuren, behang en de plekken waar deze moesten komen vonden wij geweldig, dit hadden wij zelf nooit kunnen bedenken! Het hele plan was geweldig onderbouwd in een handig boekwerk. Wat ik werkelijk heb gekoesterd tijdens de hele verbouwing, bij iedere aankoop ging het boekje mee!

Het resultaat is fantastisch. We krijgen alleen maar complimenten van iedereen die binnen komt. Maar wat ik nog veel belangrijker vind is dat ik echt geniet als ik op ons nieuwe bankje ga zitten en kijk naar de kindjes die er nog steeds heel graag spelen. 

De speelkamer is nu de meest geliefde plek van ons hele huis en dat had ik nooit durven dromen! Melanie bedankt dat je onze wensen zo fantastisch hebt weten te vertalen!” Karin

Wat krijg je?

Mijn kennis, creativiteit, durf, gevoel, enthousiasme, energie, iets nieuws en toch iets eigens. Ik deel je mijn tijd en mijn eerlijke advies. Ik geef je mijn intensieve begeleiding. Heb je dagelijks vragen of hulp nodig bij het creëren van JOUW gevoel van THUIS? Geen probleem. Ik deel het met plezier en passie met je. Tijd voor het openen van je oogkleppen, voor de bezem, een andere blik. Je ervaart straks rust, energie, tijd en geborgenheid en echt jezelf als je alle stappen hebt gezet.

 

Je staat voor je voordeur. Je pakt de sleutel, draait deze om in het slot en doet de deur open. Wat zie je? Hoe voelt dat voor je?

HET PROGRAMMA

8 weken lang neem ik je mee in mijn wereld van THUIZEN en interieurs.

Hierin krijg je 9 modules met veel informatie over het hoe en wat en vooral ook de toepassing ervan. In de werkboeken staat deze informatie, aangevuld met vele sfeer- en inspiratiefoto’s. Je gaat met de informatie aan de slag door middel van opdrachten. Gericht op jouw eigen ruimte. In een besloten Facebookgroep zullen we contact hebben. Zal er wekelijks een Facebook Live zijn en ook wekelijks een Vraag & Antwoord. Ben ik dagelijks aanwezig in de groep.

 

Het traject bestaat uit:

 • Interieurstijlen(Welke stijlen zijn er? Welke passen bij jou?)
 • Moodboard (Wat is een moodboard? Hoe maak je deze? Wat kan je ermee?)
 • Programma van eisen (Wat is dit en hoe kan je dit toepassen?)
 • Plattegrond (Hoe maak je een plattegrond op schaal en waarom is dit zo belangrijk?)
 • Meubelopstelling (Waar moet je opletten bij het maken van een meubelopstelling?)
 • Kleur (Wat is kleur? Hoe pas je het toe? Hoe creer je optisch bedrog?)
 • Materialen (Waarom is het gebruik van materialen belangrijk? Hoe combineer je materialen? Wat te doen aan akoestiek?)
 • Verlichting (Wat voor verschillende soorten verlichting zijn er? Hoe pas je het toe? Hoe maak je zelf een verlichtingsplan?)
 • Finishing touch (De puntjes op de i. Accessoires)

 

BONUS!!!

Voor alle deelnemers is er live na dit traject een VIP-middag met mij om het glas te heffen op 8 bijzondere weken, maar staat deze middag uiteraard in het teken van interieurs.

 

‘Vorig jaar ben ik verhuisd en ik wilde een frisse look voor de woonkamer, maar ik wist niet hoe ik dat moest aanpakken. In het traject kwamen al mijn vragen aan bod en nog veel meer. De lessen waren goed voorbereid en ik heb een mooi naslagwerk. Het resultaat: de restyling van de woonkamer is nu bijna klaar en absoluut een succes (te horen aan de complimenten) én belangrijk bijkomend voordeel: sinds deze cursus geen miskoop meer gedaan! Een aanrader dus.’ Cecile

7 januari beginnen we.

Je investering is € 697   (inclusief BTW)                      € 375 (in 2 termijnen)           

9 onderwerpen die aan bod komen met informatie, vragen en opdrachten in een werkboek die je voor jezelf kan maken. In de besloten Facebookgroep word elke dag iets onder de loep genomen en behandeld en is er persoonlijke aandacht en feedback. Extra coaching en vraag&antwoord via Facebook Live voor extra uitleg en motivatie.

BONUS: Voor alle deelnemers is er live na dit traject een VIP-middag met mij om het glas te heffen op 8 bijzondere weken, maar staat deze middag weken, maar staat deze middag uiteraard in het teken van interieurs. Uiteraard in het teken van interieurs.

LET OP

Omdat iedereen dagelijks persoonlijk advies krijgt, kan de groep uit maximaal uit 8 personen bestaan.

‘Ik heb inmiddels 2 cursussen bij Melanie gevolgd en beide keren veel geleerd, zowel over de theorie van binnenhuisarchitectuur als het toepassen daarvan in de praktijk. Melanie is duidelijk een vrouw met een passie voor haar vak, wat de sessies nog leuker en inspirerender maakte. Ze heeft een berg aan kennis in huis, die ze op een bevlogen wijze weet over te dragen. Theorie weet ze te koppelen aan aansprekende voorbeelden en er is altijd ruimte voor gezelligheid en een grapje. Ik zou zo weer een workshop bij Melanie volgen.’ Maaike

  

VEELGESTELDE VRAGEN

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor vrouwen die zich echt THUIS willen voelen in hun huis. Die willen genieten in plaats van steeds bezig te zijn met hun huis. Vrouwen die rust en eenheid en overzicht in huis willen. Vrouwen die het leuk vinden om zelf aan de slag te gaan om hun THUIS te creëren, maar wel met deskundig  advies. Je houdt er voor andere kamers in huis altijd een naslagwerk op na en kan al de opgedane informatie in werkelijkheid brengen, zodat je straks ook JOUW gevoel van THUIS kan genieten.

Kan je wel online leren om je THUIS te creëren?

Absoluut! De informatie en kennis die ik je meegeef staat ook bol van de sfeerfoto’s. Op deze manier zie je direct waar het over gaat en kan je het je letterlijk voorstellen. Daarnaast ben ik twee keer in de week live in de besloten Facebook-groep. Je kan leren en doen wanneer jij dat wilt en waar je dat wilt.

Ik heb dit nog nooit gedaan. Kan ik dit wel?

Jazeker. Alles gaat stap voor stap. Als je dit volgt, gaat jou dit zeker lukken.

Ik kan al plattegronden tekenen. Is dit dan wel iets voor mij?

Een THUIS creëren is meer dan een plattegrond tekenen. Het is een onderdeel in een groter geheel. Wie weet leer je toch ook hiermee weer nieuwe dingen.

Hoeveel tijd kost dit traject me?

Het ene onderdeel kost je meer tijd dan de andere. De ene persoon heeft er al meer ervaring mee, dan een ander. De modules lopen niet precies 1 week, waardoor je in een vloeiende beweging van de ene naar de andere  opdracht kan gaan. Doordat alles in verband staat met elkaar zal je zien dat sommige onderdelen daardoor korter duren. Hou ongeveer 1,5 uur a 2 uur per week aan.

Waarom via een besloten Facebookgroep?

Veel mensen zijn bekend met Facebook en juist door hier een besloten groep van te maken kan je vrij uit jouw vragen en ideeën delen. Door met gelijkgestemden te zijn, 8 weken lang bouw je ook met medecursisten een band op, waardoor het enthousiasme groter word bij iedereen. Ik vind het zelf prettig werken omdat je met een groep samen kan zijn, een vertrouwen kan opbouwen, waardoor er veel gedeeld kan worden, zonder dat het openbaar op internet staat.

Wat als ik het niet red in 8 weken?

De besloten Facebookgroep blijft tot eind 2018 online staan. De werkboeken kan je downloaden, zodat je de informatie altijd kan inzien.

Heb je vragen? Stuur me een mail en ik neem graag contact met je op om alles toe te lichten. info@mstyle-interieur.nl

 

Ik geniet zo veel van het creëren van THUIZEN. Ik zie bij mensen hoeveel het ze brengt, wat voor positiefs het met ze doet. Door het zelf te doen blijft het dichtbij je, ook al prikkel ik je om ook eens anders naar je THUIS  te kijken.

‘Interieurstyling had al langere tijd mijn interesse voordat ik de cursus bij Melanie ben gaan volgen. Ik ben met veel plezier alle lessen gedaan, zeker door het enthousiasme van Melanie. Melanie heeft ons hierin begeleid en waar nodig tips gegeven. We kunnen nu thuis aan de slag! Het was leuk om deel te zijn van zo’n enthousiast clubje dames met dezelfde interesse! Ik denk met veel plezier terug naar de cursus en kan het iedereen aanraden die interesse in interieurstyling heeft en er graag wat meer over wil leren. Marianne

‘Ik heb 2 cursussen mogen volgen bij Melanie. Super inspirerend. Veel theorie, thuis toepassen en bekijken in eigen interieur, maar we gingen ook zelf aan de slag. Dit is een hele mooie stap om alles wat je hebt geleerd echt toe te gaan passen. Het mooie is dat we ook “out of our comfortzone” moesten door een woonkamer/keuken te tekenen op schaal. Compleet met moodboard en kleuren en stofstalen.  Melanie houd ook echt van haar vak en brengt dit goed uit.’ Rilana

Ben je klaar met kijken wat anderen ervan vinden? Gun jij jezelf ook JOUW gevoel van THUIS? Ga je dan nu zelf aan de slag?

 

Leuk je vanaf 7 januari te zien in de groep om daar JOUW gevoel van THUIS te maken.

 

Melanie van der Steen

M Style interieur

info@mstyle-interieur

06-44520108