Je hebt een nieuwbouwhuis gekocht. Gefeliciteerd! 🎉 Wat een gaaf idee he, jouw eigen huis die vanaf nul helemaal opgebouwd gaat worden. Alles nieuw en helemaal zoals jij jouw droomhuis wilt.

Een nieuw huis, een spannend iets. Ga je het doen of niet? Dat is de eerste vraag. Nachten wakker gelegen, goed overlegd. Je gaat het doen!! Ohhh, hoe tof! De handtekening is gezet, de champagne ontkurkt en nu is het wachten tot je de sleutel krijgt. Toch??

NEE, zeker niet. Tuurlijk is het super dat je om de zoveel tijd gaat kijken hoe jouw huis letterlijk opgebouwd gaat worden, maar jij zit ook niet stil. De duurste investering die je in je leven maakt, daar ga je zorgvuldig en goed voorbereid mee om. Dit wordt jouw THUIS.

De eerste keuzes die je op korte termijn moet maken zijn de keuken en de badkamer. Vaak met enige druk. Die druk zorgt er bij vele voor dat keuzes met teveel snelheid, te weinig kennis en met iets van druk van buitenaf gemaakt worden. Waar je achteraf toch minder blij mee bent. Zonde, want dit zijn ook gelijk de keuzes die je de komende tien jaar niet meer gaat maken en gaat veranderen.

Verlichting. Daar wordt vaak op het laatst pas aan gedacht. Of worden de plafondspotjes gestrooid als confetti, zonder te weten waar de meubels komen te staan. Komen er lampen op plaatsen waar er een draad uit het plafond komt of daar waar er een stopcontact zit? Dat is de omgekeerde wereld.

Hoevaak ik lees dat men begint met alles wit te maken en met veilige keuzes als vloeren, trappen, meubels, enzovoort. En dat ze eindelijk eens iets meer eigenheid en een snufje durf hadden gewild en het saaie en zoals zovele veilige juist niet willen.

Zie jouw thuis als een geheel. De keuken heeft affiniteit met de woonkamer. De benedenverdieping hoort eenzelfde sfeer uit te stralen. Niet met het gevoel dat je van de ene ruimte naar de andere loopt en waarbij het lijkt of je ineens bij de buren staat. De badkamer is een eigen ruimte, maar waarom zo’n heel andere sfeer en stijl geven als de rest van je interieur? Ik zie het zo vaak mis gaan en met dit soort investeringen is dat uiteraard enorm zonde.

Een nieuwbouwhuis, die moet je van onder tot boven inrichten op korte termijn. Dat betekent heel veel uitzoeken, keuzes maken en beslissingen nemen. Waar moet je beginnen? Je hebt nog nooit in het huis gestaan. Wat past wel en wat niet? Waar moet je allemaal op letten? Hoe zorg je ervoor dat jouw gespaarde geld goed mogelijk tot zijn recht komt?

Er komt veel op je af bij het kopen en inrichten van een nieuwbouwhuis. Laat je erbij helpen. Vraag advies aan iemand die er verstand van heeft, die je adviseert bij keuzes en mogelijkheden, die je helpt om overzicht en eenheid te creëren, die je (weer) lol en rust geeft in het hele proces. Die ervoor zorgt dat jij straks hardop zegt: Wat heerlijk, ik woon echt in mijn gevoel van thuis.

Wil jij de juiste beslissingen maken? Wil jij jouw thuis vanaf dag 1 goed inrichten? Wil jij niet later weer aan de slag gaan? Wil jij trots zijn op jouw nieuwe thuis? Wil jij de juiste compromissen met je partner maken, maar wel zo dat jullie er allebei blij van worden? Wil jij geen miskopen, geen frustratie, geen weekenden lang op meubelboulevards struinen? Wil jij je tijd, energie en investeringen goed besteden? Wil jij een smaakvol en persoonlijk thuis? Wil jij gaan genieten van jouw thuis en er niet constant mee bezig zijn?

Ik help en adviseer je hier graag mee, zodat jij straks jarenlang iedere dag kan genieten van jouw thuis.

Wees op tijd. Handtekening gezet en champagne op? Het perfecte moment om je met je interieur te laten helpen. Zo kan ook die keuken en badkamer passend bij jou en de rest van je interieur besteld worden. Kunnen de plaatsen van licht en stopcontact op de juiste  plaats komen. Kan je na ontvangst van de sleutel straks in 1x de juiste stappen zetten op weg naar jouw gevoel van thuis. ❤️ Niet alles in RAL 9010, maar passende kleuren bij jou en jouw interieur.

Klinkt goed, vind je niet? Kies voor jezelf, voor de reden waarom je dit huis gekocht hebt. Het is geen pakje suiker, dit wordt jouw thuis. Laat die enorme investering in stenen, ramen, deuren en fundering het waard zijn om er echt een THUIS van te maken.

Interesse in jouw thuis met behulp van mijn expertise als interieurontwerper? Mail me via: info@mstyle-interieur.nl en ik plan graag een gesprek met je in.