15 dagen DE basisboost voor jouw interieurplan

Wat als het eenvoudig zou zijn….

…zou je het dan doen?

Ik kan soms ergens enorm tegenop zien. Stel het maar uit, terwijl het toch steeds in mijn hoofd blijft zitten. Tot het moment dat ik er genoeg van heb. Ik wil het graag, alleen is de vraag HOE. Hoe moet ik het doen? Waar moet ik beginnen? Wat zijn de do’s and dont’s hierbij?

Door informatie in te winnen bij iemand die het al veel vaker heeft gedaan en bewezen heeft dit goed te kunnen, weet ik dat als ik hiervan ga leren het me enorm veel tijd bespaart. En energie en veel gedoe. Het wiel opnieuw uitvinden heeft niet zoveel zin, zeker niet als het wiel allang is uitgevonden. De manier leren om mijn wiel rond te krijgen, daar ben ik naar op zoek.

Van je huis te huis maken is meer dan wat meubels in je woonkamer zetten, een lamp erboven en klaar. Veel mensen vullen hun huis, maar voelt vaak bij lange na niet als hun THUIS. Ze missen sfeer, kleur en gezelligheid. In de loop der jaren is het een allegaartje geworden en nu is het tijd om het eens goed te doen. Het liefst in 1x.

Zelf heb ik weken in een huis gezeten. Heb ik mijn eigen stappenplan gevolgd en werk deze punt voor punt uit. Dit geeft enorm veel rust en overzicht. Vooral omdat de rest van mijn dagelijks leven gewoon doordraait. Mijn gezin, mijn sociale leven en niet te vergeten mijn werk. De juiste tijd was er nooit en zal ook nooit komen. Tot ik het zat was. Ik wilde ook wonen in MIJN gevoel van THUIS. Genieten van mijn kleuren om me heen, de juiste meubels in de juiste opstelling, met alles wat klopt en past bij mij (en mijn gezin).

Ik heb al diverse stappen af en naast de reacties van mijn klanten merk ik zelf ook weer hoe prettig dit is. Zonder je er druk over te maken, volg je de stappen die je van te voren hebt uitgewerkt en creëer je steeds meer je THUIS. We zijn nog bezig, maar hoe heerlijk voelen de eerste stappen al! Het geeft me nu al zoveel rust. Bij iedere stap wordt dit versterkt en straal ik steeds meer. Het voelt fantastisch. Door te plannen, te weten welke stappen je moet zetten en niet zomaar lukraak te gaan beginnen, gaat het allemaal zoveel makkelijker.

Eerlijk is eerlijk, de stappen zijn voor iedereen te doen. Het is duidelijk en begrijpbaar. Het is ze goed toepassen en vooral doen.

Ik weet dat jij ook de nodige ideeën door je hoofd hebt laten gaan betreft JOUW gevoel van THUIS. Die ideeën zijn heerlijk, maar je maakt er nog geen THUIS mee. Lees met me mee, want ik heb zo’n gaaf aanbod voor je! Omdat ik jou ook zo die rust gun die jouw gevoel van THUIS jou straks gaat geven. Omdat ik weet dat je inmiddels ook behoefte hebt aan dat gevoel.

Ik beloof je, het duurt nog even, maar daarna gaan we aan de slag! In het nieuwe jaar, vanaf 6 januari krijg je 15 dagen lang coaching van mij op interieurgebied. Geef ik jou de basisboost voor jouw interieur. De kickstart om daarna echt verder te gaan pakken en echt te gaan DOEN. Het is tijd om je ideeën vorm te gaan geven en er een plan van te gaan maken die uitvoerbaar is. Als interieurontwerper met 24 jaar theoretische en praktische ervaring en met de metamorfose in mijn eigen THUIS ben ik weer ervaringsdeskundige 8.0. Ik kan je hier als geen ander mee helpen.

De meest vertelde zin aan mij is: Ik weet niet waar ik moet beginnen. Als ik zeg bij de begin lijkt dat een flauw antwoord, maar zo is het wel. Het begin is in dit geval het begin van jouw basisplan. Want je weet, zonder plan bij mij geen THUIS. Ik coach jou om het basisplan te gaan creëren.

15 dagen lang! Dus zorg voor aandacht en focus, anders verzand je weer in een aantal ideeën en komt het THUIS er nog niet.

WAT GAAN WE DOEN?
* 15 dagen lang krijg je coaching op het gebied van interieuradvies en jouw stappenplan
* elke 3 dagen krijg je waardevolle tips en een opdracht. je gaat dus echt aan de slag met jouw plan
* we starten op 6 januari 2020, 15 dagen lang, dus tot en met 20 januari
* je hoeft er je huis niet voor uit, want het is online
* kan je er live niet bijzijn, dan kan je het later terugkijken
* ik weet als geen ander wat actie is en ga jou daarmee helpen

KLINKT GOED, VIND JE NIET?
15 dagen lang DE basisboost voor jouw interieur, de kickstart die jij nodig hebt voor het plannen en bedenken hoe straks jouw gevoel van THUIS voelt. Dit alles voor slechts 147 euro (incl. btw). Een absoluut DOEN voor de waarde die je krijgt.

info@mstyle-interieur.nl

WAT LEVERT HET JE OP?
* jouw eigen stappenplan, het basisplan voor jouw interieur
* de handvatten om verder met jouw gevoel van THUIS te gaan
* rust, doordat je hiermee jouw koers hebt uitgezet
* overzicht, in wat je volgende stap is
* duidelijkheid, doordat losse elementen bij elkaar zijn gebracht
zin om er nu echt jouw gevoel van THUIS van te gaan maken
*
lef, je hebt de basis, de fundering en daarop kan je letterlijk verder bouwen

PRAKTISCHE INFORMATIE
* Het is online.
* Als je een dag of misschien meerdere moet missen dan is dat geen probleem. Je kan ze later terugkijken.
* De opnames blijven een jaar lang beschikbaar, dus heb je later nog eens behoefte aan een interieurboost, dan kan je alles gewoon terug kijken. Dan zijn ze net zo waardevol.
* Het gaat om maximaal een uur per dag. Een uur. Dat is wel in te plannen toch voor iets wat zoveel voor je gaat opleveren.
* Weet dat als je nu niet hiermee gaat beginnen, dat je dit jaar echt niet meer gaat genieten van JOUW gevoel van THUIS waar je zo naar verlangt. En ik kan je uit eigen ervaring zeggen dat wat er hier bij mij thuis al is gebeurt, al zoveel met me doet. Ik voel me nu al veel rustiger en ontspannen, ik kan me weer heerlijk terugtrekken en opladen. Klinkt fijn, vind je niet? Ook dat is voor jou weggelegd en ik gun het je ook zo.

IK GA HET JE ZELFS NOG MOOIER MAKEN. 
Ik weet hoe ver mensen kunnen komen als ze een workshop bij mij volgen. Ik weet wat een cursus van 4 lessen met mensen doet. Nu zijn het zelfs 15 dagen. Ik zou zeggen: doen!

147 euro inclusief BTW is een fantastische mooie investering. De waarde die je ervoor krijgt is zoveel meer waard. Toch doe ik dit, omdat ik het je zo gun. Ik wil zo graag dat je nu de stap gaat zetten. Ik wil je laten zien dat het zoveel scheelt als je de juiste tools hebt om mee aan de slag te gaan. Ik wil hiermee jou het fundament geven waar je op kan bouwen. Voor welke ruimte dan ook. Alle reden om het te doen toch? Ik wil dat je er echt mee aan de slag gaat. Dat je ziet hoe waardevol dit is, voor nu en voor de toekomst. Dat je met je basisplan stappen kan gaan zetten om JA tegen jezelf te zeggen en ook JA tegen je THUIS. Het is een simpele actie die straks heel veel voor je verandert.

Doe je mee? 15 dagen knallen na je vakantie. Ik zie je graag op 6 januari 2020 om 9.00 uur. Druk op de button om je aan te melden.
Ik reken op je!

Het vooruitzicht van jouw THUIS. Nu alvast mijmerend en verheugend op dat wat gaat komen. Als je het nu niet doet, dan blijft het bij losse ideeën en wordt je huis voorlopig nog geen THUIS.

Ik zie je de 6e.

Met kleurrijke groet,
Melanie

Loading...