Advies aan huis

Advies aan huis is voor ons allebei fijn. Je kan me precies laten zien waar je knelpunten en uitdagingen zitten en ik zie en voel direct wat er verbeterd en veranderd kan worden. Advies aan huis is vanaf 3 uur. In deze uren kan je het puntje op de i krijgen, een bevestiging van wat je zelf bedacht hebt of allerlei vragen aan me stellen waar je tegenaan loopt. Uit de praktijk weet ik dat 3 uur ideaal is om een goed plan voor je te kunnen maken. In deze uren leer ik de bewoners en de wensen goed kennen en kan ik persoonlijk en op maat gemaakt advies geven.

Melanie is kundig, voelt vertrouwd en nam onze wensen helemaal mee in haar advies, maar daarnaast durfde ze ook net een andere kijk te laten zien.
Melanie’s advies is zeer oprecht en duidelijk. Ze is betrokken en je kunt bij haar voor alles terecht. Dankzij haar inbreng en goede inzichten, is onze woning helemaal naar wens geworden.
Loading...