JOUW gevoel van THUIS in 90 dagen

Wil jij van een huis naar JOUW gevoel van THUIS?
Ben je klaar met al dat zelf uitproberen zonder dat het je het juiste resultaat geeft?
Wil je je tijd steken in genieten van je THUIS in plaats van al die tijd stoppen in losse ideeën hoe het er misschien ooit uit zou kunnen zien?

Je wil een thuis die net even anders is dan bij iedereen. Een thuis die past bij jou en je gezin. Die naast sfeervol ook praktisch is. Je wilt een thuis waar je van kan genieten in plaats van er steeds mee bezig te zijn. Je wilt een plan van aanpak, zodat je precies weet waar je naartoe kan werken. Je wilt eenheid in je thuis, je wilt graag rust.

Dat is nu mogelijk, met dit opleidingstraject: JOUW gevoel van THUIS in 90 dagen.

HERKEN JE DIT?

* Je huis is toe aan een metamorfose.
* Je denkt er al een tijdje over, maar weet niet waar te beginnen.
* Je wilt het in 1x goed doen.
* Niet alles hoeft in 1x vervangen te worden, maar je hebt behoefte aan een plan waar je je aan vast kan houden.
* Je wilt geen ratjetoe, maar een THUIS dat klopt en helemaal past bij jou en je gezin.
* Je hebt wel ideeën, maar het geheel krijg je niet verzonnen.
* Je wilt het sfeervol, maar ook praktisch. Maar hoe dan?
* Je staat open voor ideeën en nieuwe inzichten.
* Je hebt echt zin om het nu eens echt aan te gaan pakken.

90 DAGEN LEREN EN DOEN

Je krijgt in totaal 9 modules in 90 dagen. Iedere 10 dagen gaan we van start met de nieuwe module waarin je zowel theoretische kennis ontvangt, als opdrachten om uit te voeren voor JOUW gevoel van THUIS. Je gaat er zelfstandig mee aan de slag, maar krijgt altijd ruggesteun van mij. Stel gerichte vragen en jij krijgt het antwoord waarmee je verder kan. Met de modules die je op papier thuisgestuurd krijgt heb je altijd je naslagwerk bij de hand. Met de video’s krijg je extra informatie, in de besloten Facebook-groep kan je alles vragen, er zijn vraag en antwoord webinairs en kies je voor het complete opleidingstraject, dan heb je er zelfs live dagen bij EN 1 op 1 coaching!

GEGARANDEERD

Als jij hier serieus mee aan de slag gaat, dan woon jij straks in jouw eigen ontworpen interieur. Hoe gaaf is dat?!

——————————————————————————————————————————————–

1. WOONSTIJLEN

Module 1 gaat over welke woonstijlen er zijn en waarom het goed is om te kiezen.

2. MOODBOARD

In deze module ga je leren waarom het maken van een moodboard jou gaat helpen bij het creëren van jouw interieurplan.

3. PROGRAMMA VAN EISEN

Wat is dit en waarom is het goed om dit in kaart te brengen?

4. PLATTEGROND

In module 4 leer je hoe je een plattegrond maakt en waar je op moet letten.

5. MEUBELOPSTELLING

Waar zet je welke meubels neer? Hoe zorg je ervoor dat het ruimtelijk blijft? Wanneer kies je voor een ronde tafel of een rechthoekige tafel en waarom?

6. KLEUR

In module 6 leer je over kleur. Wat doet kleur met de ruimte en hoe kan je deze het best gebruiken?

7. MATERIALEN

Wanneer gebruik je welke materialen en waarom?

8. VERLICHTING

Licht is heel belangrijk in je interieur en voor jezelf. Waar plaats je wat voor verlichting? Je leert het allemaal in module 8.

9. FINISHING TOUCH

De accessoires. Het favoriete onderdeel van veel vrouwen. Toch is dit echt het laatst om te kopen en in te plannen. Wat, waar en waarom.

———————————————————————————————————————————————————  

Op maat gemaakt.

Zelf aan de slag met je interieur is het leukste dat er is. Toch is het heerlijk om te weten wat je waarom doet en welke stappen je het beste kan nemen voor het optimale resultaat.
Het gaat tenslotte om je THUIS, daar waar je het liefste bent, waar je je op kan laden en terug kan trekken.

Met dit opleidingstraject kies je van te voren welke manier van werken het beste bij jou past. Ga je voor alles online of vind je het heerlijk om hierbij de 1 op 1 coaching en speciale live dagen bij te wonen?

ONLINE

* Het traject start op 1 oktober 2019.
* 9 modules waarin je stap voor stap leert hoe je jouw eigen interieur kan ontwerpen en kan plannen voor je het daadwerkelijk gaat realiseren. Deze modules worden in een werkboek uitgelegd en per video toegelicht. Met deze video’s heb je urenlang waardevolle informatie, praktische tips en kan je hiermee en vanuit je werkboek aan de slag met jouw eigen THUIS.
* Het werkboek krijg je uitgeprint thuis gestuurd voor het traject gaat beginnen.
* Er is een besloten facebookgroep waarin je alles kan vragen, waarin je met gelijkgestemden bent, waarin je elkaar kan helpen en waar je je eureka-momenten kan delen.
* Er komen 3 vraag- en antwoordwebinars waarin je al je vragen kan stellen. Dit zijn waardevolle momenten, want je zal merken dat je vaak dezelfde vragen stelt als anderen.
* Het hele traject is een jaar toegankelijk om te bekijken, te beluisteren en te lezen. Het meeste resultaat behaal je door met ritme en regelmaat aan de modules te werken.

.

.

.

.

.

Het hele programma kost slechts een investering van:  € 997,- (of 4 x € 275,-)

ONLINE + LIVE DAGEN + 1 OP 1 COACHING

* Het traject start op 1 oktober 2019
* 9 modules waarin je stap voor stap leert hoe je jouw eigen interieur kan ontwerpen en kan plannen voor je het daadwerkelijk gaat realiseren. Deze modules worden in een werkboek uitgelegd en per video toegelicht. Met deze video’s heb je urenlang waardevolle informatie, praktische tips en kan je hiermee en vanuit je werkboek aan de slag met jouw eigen THUIS.
* Het werkboek krijg je uitgeprint thuis gestuurd voor het traject gaat beginnen.
* Er is een besloten facebookgroep waarin je alles kan vragen, waarin je met gelijkgestemden bent, waarin je elkaar kan helpen en waar je je eureka-momenten kan delen.
* Er komen 3 vraag- en antwoordwebinars waarin je al je vragen kan stellen. Dit zijn waardevolle momenten, want je zal merken dat je vaak dezelfde vragen stelt als anderen.
* Het hele traject is een jaar toegankelijk om te bekijken, te beluisteren en te lezen. Het meeste resultaat behaal je door met ritme en regelmaat aan de modules te werken.
* 2 LIVE DAGEN op een locatie in Eindhoven/ Veldhoven om met een megaboost verder te gaan aan jouw interieurontwerp voor JOUW THUIS.
*  Je krijgt 3x een half uur 1 op 1 online coaching waarin je je vragen kan stellen en heel gericht en met resultaat de volgende stap kan gaan zetten. 

*  BONUS: je krijgt mijn opruimcursus bij dit traject cadeau!

Het hele programma kost slechts een investering van:  € 1497,- (of 4 x € 399,-)

Loading...
Loading...

WAT LEVERT HET JE OP?

* 90 fantastisch inspirerende dagen
* 9 modules in een werkboek waarin je altijd terug kan kijken en opnieuw geïnspireerd wordt.
* Een facebook-groep waarmee je je niet alleen voelt met de dingen waar je tegenaan loopt, waarin je ook elkaar vragen kan stellen en kan helpen, waarmee je je succesmomenten kan delen en het gevoel hebt dit niet alleen te doen.
* Het levert straks JOUW gevoel van THUIS op, want je maakt je eigen totaalplan voor jouw eigen interieur.
* Het geeft je rust, omdat je weet hoe je einddoel eruit komt te zien en precies weet welke stappen je daarvoor hebt te zetten.
* Het levert je straks een mega gevoel van trots op, want je hebt het straks helemaal zelf gedaan!

DE ERVARING VAN ANDEREN OVER DIT OPLEIDINGSTRAJECT:

* Ik wil jou bedanken voor het meekijken en alle hulp. Ben heel blij met het plan.
* Dankjewel voor de leuke live! Ik vind dit zo fijn werken en het is goed te doen qua tempo.
* Wat een bijzonder idee! Heel veel zin om verder te gaan!
* Leuk je weer gezien en gehoord te hebben! Geeft een persoonlijke touch aan de cursus. Er gebeurt van alles hier…
* Ben vandaag al heerlijk bezig geweest met het moodboard. Ik ben er helemaal blij en enthousiast van geworden. Wat een veranderingen door echt goed te gaan kijken wat wil ik nu.
* In dat opzicht heeft dit programma me nu al geleerd dat ik iets meer een beeld van het hele plaatje moet hebben voordat ik vrolijk aan de slag ga! Ik ben een beetje van het halve werk – dan heb ik het ongeveer in mijn hoofd en begin ik maar vast…en dat heeft dus regelmatig in spijt geresulteerd, met name van online aankopen.

HOE ZOU HET VOOR JOU ZIJN….

Je bent al een tijd bezig met het creëren van je thuis. Soms gaat het best aardig, pakt het leuk uit. Op naar het volgende, want je kan nu eenmaal niet alles tegelijk. Dan gaat het mis. Een paar aankopen zijn mislukt. Foute kleur, veel te groot, uit verhouding met de rest,….. Zonde, toch ga je op dezelfde voet verder. Je hebt geen overzicht, je ziet alles als losse onderdelen, er is geen eenheid en je probeert het nodige uit. Dit kan veel tijd, energie en zeker ook geld kosten. En laten we deze alle drie nu als kostbaar goed zien. Tijd om ze allemaal eens goed in te zetten.

Tuurlijk kan je het zelf blijven proberen, maar het blijft je een onbevredigend gevoel geven. Het resultaat brengt je niet wat je graag zou willen en dat frustreert. Op deze voet verder gaan helpt je de komende maanden ook niet naar je doel. Je mist de handvaten om te weten welke stappen je moet gaan zetten en hoe je dat moet doen. Als je met mij werkt ben je over 90 dagen klaar. Heb je je doel voor ogen, weet je welke stappen je daar naartoe moet maken en ben je weer blij en enthousiast om met je huis bezig te zijn. Het gaat je enorm veel rust geven als je je plan klaar hebt en weet dat je op je eigen tempo dit kan realiseren in de ruimte die jij wilt veranderen.

Hoe zou het voor jou zijn als je bereid bent om deze stap samen met mij te gaan zetten? Om het nu in 1x goed te doen, met het resultaat waar jij helemaal blij en enthousiast wordt? Wat is dat je waard? Ik garandeer dat jij in 90 dagen dit totaalplan kan maken als jij jezelf de tijd geeft om hier met aandacht aan te werken. JOUW gevoel van THUIS ligt in jouw handen.

WAT KIES JIJ?