Melanie heeft ons een fantastisch advies gegeven betreffende onze speelkamer. Deze zit vast aan onze woonkamer en we wilden een meer opgeruimde kamer, die vooral sfeer uitstraalt.
Een plek waar iedereen graag wil vertoeven. Het plan waar Melanie mee kwam overtrof onze verwachtingen. Vooral de combinatie van kleuren, behang en de plekken waar deze moesten komen vonden wij geweldig, dit hadden wij zelf nooit kunnen bedenken! Het hele plan was geweldig onderbouwd in een handig boekwerk. Wat ik werkelijk heb gekoesterd tijdens de hele verbouwing, bij iedere aankoop ging het boekje mee!
Het resultaat is fantastisch. We krijgen alleen maar complimenten van iedereen die binnen komt. Maar wat ik nog veel belangrijker vind is dat ik echt geniet als ik op ons nieuwe bankje ga zitten en kijk naar de kindjes die er nog steeds heel graag spelen. De speelkamer is nu de meest geliefde plek van ons hele huis en dat had ik nooit durven dromen! Melanie bedankt dat je onze wensen zo fantastisch hebt weten te vertalen!