Actie 2017-01-01T19:20:32+00:00

Van harte. Je hebt het huis van je dromen gevonden!

 

Nu is het fijn om van dit huis je THUIS te creëren.

Waarom is het belangrijk om jouw THUIS te creëren? Laat ik je gelijk dit zeggen: een gevoel van THUIS creëren heeft niets te maken met er veel geld aan uit geven. Met ieder budget is een droomhuis te maken.

In de maatschappij waarin we leven lijkt het te gaan om meer en sneller. Iedereen is maar druk, we moeten zoveel of we laten ons meeslepen dat we dat allemaal moeten. Een eigen plek is van belang om je weer op te kunnen laden, om helemaal jezelf te kunnen zijn en tot rust te komen.

Er komt veel kijken bij een huis kopen en waarschijnlijk heb je zelf een huis te koop of verkocht. Je hebt al genoeg aan je hoofd en wil je niet druk maken over hoe die tafel moet staan en welke groentint je zal kiezen voor de muren. Uren op zaterdagmiddag over de woonboulevard gaan en door de bomen het bos zoeken is verleden tijd. Een interieuradvies is voor iedereen die van wonen geen ding wil maken, maar THUIS wil komen en genieten als je thuis bent. Een advies geeft je inzicht, inspiratie en volop ideeën. Daarnaast geeft het je tijd, energie en een goed gevoel en dat is toch wat we allemaal willen?

Graag wil ik je uitnodigen om kennis met elkaar te maken en te praten wat jullie graag willen in jullie nieuwe huis en hoe ik jullie daarbij kan adviseren. Door de giftcard die je van je makelaar hebt ontvangen krijg je de intake helemaal gratis! Dit is toch € 150,00 die je uitspaart.

Bel me op 06-44520108 of mail naar info@mstyle-interieur.nl voor je vragen of een afspraak.

Graag tot ziens bij jou THUIS.